Skyting
Publisert 19.02.2016 21:25
Oppdatert 31.01.2019 15:52
Skyting
Haglekurs

Skyting
Passer rifla deg?

​Gode skyteferdigheter er nødvendig for å drive jakt på en god og forsvarlig måte. Både for at du selvskal ha størst utbytte av jakt turene, og for å sikre human avliving av viltet.

På Jakt- og Fiskesenteret får du grunnleggende skyteopplæring for nybegynnere, kurs og instruksjon for viderekommende samt utfordringer på bevegelige mål. Eksempelvis kan vi nevne avstander fra 5 til 600 meter, løpeelg, vendefigurer, villsvinbane, løpende og motgående bjørn for rifleskyting. Med hagle kan du bruke vår trap, skeet og pressbane i tillegg til flyttbare lerduekastere som gir skytteren nye utfordringer.

Vår jaktskytesimulator er morsom og lærerik. Den kan brukes av grupper i en sosial setting eller til individuell skyteinstruksjon. ​

Alle synes det er morsomt å skyte! Besøk oss enten i grupper eller for personlig oppfølging med instruktør. Utdannelse og motivering av skyteinstruktører er en viktig del av våre tilbud.

Ingen blir god jaktskytter uten å trene!

 

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige medlemsfordel blå
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.