Småviltseminar 2016
Carsten
Publisert 29.02.2016 16:00
Oppdatert 31.01.2019 15:52
Småviltseminar 2016
Hvilke konsekvenser får rødlisting av rypa? Bare begrensninger eller åpner det seg noen muligheter? Vi fortsetter vårt småviltseminar 26-27 april 2016 med fokus på hønsefuglforvaltning.

​Rødlisten nå er kjent og 4 jaktbare arter kommer inn på listen som nært truet. Det er grunn til å tenke over hvordan framtidig småviltforvaltning skal organiseres for å sikre bærekraftig forvaltning og tilpasse uttaket til det bestandene tåler lokalt og regionalt. 

For ryper og skogsfugl er dette i ferd med å komme på plass med ansvarlige rettighetshavere som setter kvoter ut fra årlige bestandsregistreringer. For andre arter kan dette være langt mer krevende. 

Møt representanter fra myndigheter, rettighetshavere og jegerstanden på småviltseminar 2016. Mer informasjon og program her.

- Annonse -
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.