En digital hverdag med Koronavirus
Publisert 31.03.2020 09:08
Oppdatert 31.03.2020 09:09
En digital hverdag med Koronavirus
Holde møter på Teams?

​De fleste av våre aktiviteter er satt på vent i disse Koronatider. Når krisen er over er det viktig at foreningene står klare med et tilbud til sine medlemmer. Flere foreninger har vært kreative og funnet på nye aktiviteter hvor man ikke trenger å møtes. Styrer og utvalg som skal planlegge og trenger en arena hvor dere skal behandle dokumenter, anbefales Microsoft Teams. Teams er arvtagerene til Skype, men med flere muligheter. Skype vil forsvinne i løpet av et års tid, for å bli erstattet av Teams. På Teams kan dere opprette faste grupper, sende møteinvitasjon via en kalenderfunksjon, dele og redigere dokumenter i møtet, selvfølgelig med både lyd og bilde.

Fylkeslaget har nå etablert en møtegruppe for styret i Microsoft Teams og vil bruke dette som møteform frem til krisen er over. 

For alle som ennå ikke er på Teams så kan dere laste ned Microsoft Teams til deres pc, telefon, nettbrett……….: https://teams.microsoft.com/downloads

Mer informasjon om Microsoft Teams kan du finne i 

vedlegget Lynkurs i Microsoft Teams.pdf

 eller i disse lenkene:

https://support.office.com/en-us/article/microsoft-teams-video-training-4f108e54-240b-4351-8084-b1089f0d21d7?wt.mc_id=otc_home&ui=en-US&rs=en-US&ad=US

 

Årsmøte NJFF Akershus

Som dere ser så har vi måttet flytte vårt årsmøte foreløpig frem til 11.mai.

Hvis situasjonen endrer seg så gjennomfører vi som tidligere planlagt ved Folkets Hus på Strømmen den 11.mai klokken 18.

Dette er jo en vanskelig situasjon, og hvis vi ikke klarer å gjennomføre ved å samle alle delegatene den 11. må vi finne andre løsninger.

En av løsningene kan være at vi gjennomfører hele årsmøte som en videokonferanse via Microsoft Teams, i tillegg til en e-post dialog samtidig for de som ikke har mulighet til dette.

Informasjon om dette er sendt ut på mail til alle våre foreninger i Akershus.​Vi oppfordrer alle til å følge myndighetenes råd i forhold til Kovid-19 og håper at dere alle holder dere friske!


Hilsen styret i NJFF - Akershus- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.