Fiske
Publisert 18.02.2016 23:43
Oppdatert 31.03.2020 07:51
For de sportsfiskeinteresserte er Akershus et mangfoldig fylke.
Fiske

​​​​Indre Oslofjord gir i perioder gode fangster og har mange gode fiskeplasser for sjøørrett og havabbor ved side​n av de tradisjonelle saltvannsartene som torsk, sei eller makrell.​​

I​ ferskvann finnes det en rekke forskjellige arter og man kan v​​elge mellom fiske etter hvitfisk i næringsrike sjøer eller ørret og røyefiske i skogsvann. I mange av åspartiene kalkes det og drives et utstrakt fiskestellarbeid som har gitt gode resultater og mange flotte fiskeplasser.

Følg linken under for å se fiskekortområder, fiskeplasser, med mer:

Fiskekortkart

 

NJFF-appen

NJFFs innholdsrike jakt- og fiskeapp har blitt enda bedre. Nå får du oversikt over alle båtramper i Norge og fiskeplasser tilpasset handikappede!

​​​​Nytt i appen

Lurer du på hvor du kan sette ut båten din? NJFF-appen hjelper deg med dette. Der er det en fullstendig oversikt over båtramper i hele landet. Dette er etterlengtet for mange som ikke er lokalkjent der de tar med seg båten.

I tillegg er appen oppdatert med oversikt over alle handicaptilpassede fiskeplasser. Du finner veibeskrivelse og parkeringsinformasjon til disse plassene. Det er flott å vite at man kan komme seg ut på fisketur selv om man trenger litt mer tilrettelegging. 

Kartet for skytebanene er også forbedret. 

Populær app for jegere og fiskere

​​​Svært mange har lastet ned NJFFs innholdsrike app for mobil og nettbrett. Du har kanskje sett etter sportegn, prøvd lokkelydene, ammoguiden eller kikket på oversikten over fiskearter?

NJFF-appen er grovt sett delt i to; for jegere og sportsfiskere. Du kan finne jakttider, legge inn mørningsvarsel, se ammoguide, få innføring i gevirbedømming og mye mer. Som sportsfisker har du hele «fiskeguiden» tilgjengelig, du kan beregne k-faktor, og vekt ut fra lengde. I tillegg kan du til enhver tid sjekke sol, måne og tidevann. Det meste av innholdet er tilgjengelig uten mobildekning. 

​​Her kan du laste ned NJFF-appen i App Store for iPhone og på Google Play for Android-telefoner.​​​​


Følg linkene for kjøp av fiskekort i marka:

​Inatur.no

Ofa.no (Oslomarkas Fiskeadministrasjon) 
Norges Jeger- og Fiskerforbund publiserer kontinuerlig nyheter og interessant lektyre for deg med fiskeinteresse. NJFFs hjemmeside med aktivitetskalender bringer også fram lokale «fiskehappenings». Bruk filter funksjonen i aktivitetskalenderen for å selektere på ditt fylke, interesse eller innad i en tidsperiode.


Følg link:

NJFF.​no

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.