Fiske
Publisert 18.02.2016 23:43
Oppdatert 27.09.2018 12:16
For de sportsfiskeinteresserte er Akershus et mangfoldig fylke.
Fiske

​​​​Indre Oslofjord gir i perioder gode fangster og har mange gode fiskeplasser for sjøørrett og havabbor ved side​n av de tradisjonelle saltvannsartene som torsk, sei eller makrell.​​

I​ ferskvann finnes det en rekke forskjellige arter og man kan v​​elge mellom fiske etter hvitfisk i næringsrike sjøer eller ørret og røyefiske i skogsvann. I mange av åspartiene kalkes det og drives et utstrakt fiskestellarbeid som har gitt gode resultater og mange flotte fiskeplasser.

Følg linken under for å se fiskekortområder, fiskeplasser, med mer:

Fiskekortkart

 

Følg linkene for kjøp av fiskekort i marka:

​Inatur.no

Ofa.no (Oslomarkas Fiskeadministrasjon) 


Sjøørretbørsen er opprettet i samarbeide med Hooked, en side med informasjon og muligheten til å innrapportere sjøørretfangsten. Innrapporteringene vil på sikt danne et interessant faktagrunnlag om den stilfulle, morsomme og ikke minst delikate sjøørreten.


Følg link:

Hooked.no​


Norges Jeger- og Fiskerforbund publiserer kontinuerlig nyheter og interessant lektyre for deg med fiskeinteresse. NJFFs hjemmeside med aktivitetskalender bringer også fram lokale «fiskehappenings». Bruk filter funksjonen i aktivitetskalenderen for å selektere på ditt fylke, interesse eller innad i en tidsperiode.


Følg link:

NJFF.​no

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.