NJFF Akershus avlyser eller utsetter alle arrangement
Publisert 13.03.2020 09:03
Oppdatert 13.03.2020 09:06
NJFF Akershus avlyser eller utsetter alle arrangement
Frem til 26. mars i første omgang

​​​

På grunn av de helsemessige og faglige rådene i forhold til smitterisikoen ved coronaviruset avlyses eller utsettes alle kurs og aktiviteter i regi av NJFF - Akershus, i første omgang til 26. mars.

NJFF - Akershus oppfordrer alle lokalforeninger til å følge nøye med på de nasjonale og lokale/kommunale anbefalingene, og følge de generelle råd som gis. Ellers gir ikke fylkeslaget ytterligere anbefalinger eller pålegg i forhold til hvordan lokalforeningene forholder seg med sine kommende aktiviteter.​

Alle har et samfunnsansvar for å sikre god hygiene, og omtanke, for å unngå å bli smittet, eller smitte andre. Vår anbefaling er at vi oppdaterer oss daglig, og følger anbefalingene som helsemyndighetene både nasjonalt og lokalt gir til punkt og prikke. Det er viktig at alle bidrar i denne nasjonale dugnaden for å hindre spredning av et virus vi ikke har oversikt over konsekvensen av.

Følg ellers med på den generelle informasjonen som blir lagt ut på Norges Jeger- og Fiskerforbunds portalsider , samt på NJFF- Akershus portal- og facebooksider.

Fylkeslaget ​ser an situasjonen og kommer med ny informasjon den 23. mars med tanke på årsmøtet til Fylkeslaget

Oppdaterte råd fra myndigheter finner dere her: Koronavirus​

​Anbefalinger fra NJFF kan du lese her​

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.