Ny friluftsveileder på plass
Publisert 24.09.2020 17:38
Oppdatert 24.09.2020 17:38
Ny friluftsveileder på plass
Vår nye Friluftsveileder Andreas Frøsland er nå på plass. Han vil ha ansvaret for vår utadrettete virksomhet mot barn og unge i både Akershus og i Oslo.

Andreas er 36 år og har vært aktiv  i lokalforeninger i NJFF fra han var 7 år gammel da han tråkket sine barnesko i  Hauketo JFF. Under studietiden på Evenstad engasjerte han seg også lokalt og har vært leder i Barne og Ungdomsutvalget i NJFF Hedmark. Han sitter nå i det sentrale barne og ungdomsutvalget (BU) i NJFF. Han har erfaring som isfiskeinstruktør, jaktfadder gjennom introjakt, arrangert fylkesleir og deltatt på barne og ungdomslederkonferanser i NJFF.

Han har tidligere vært engasjert som instruktør på «Fiske i storbyen» i Oslo. Der var han instruktør i 2017, 2018 og 2019. Jobben der besto i å legge til rette for gode fiskeopplevelser for skolebarn fra 1.-7.klasse. Han har også jobbet som instruktør under isfiskecamp i 2019 og i 2020 og tatt enkeltoppdrag for oss når vår tid ikke har strukket til. Andreas har tidligere jobbet som salgsmedarbeider i XXL`s våpen og villmarksavdeling på Alnabru.

Fra tidligere har han en bachelorgrad i utmarksforvaltning fra Høgskolen i Hedmark der hovedoppgaven var spesialisert på jakt og fiskeforvaltning.

På fritiden er han en ivrig jeger og fisker. Han er ofte å se både i skogen og på fjellet på rype og skogsfugljakt. Med seg på jakt har han alltid sin bestevenn, en gordonsetter på snart 10 år. Fiske er en helårsaktivitet som starter også med sjøørretfiske, primært på våren, marka og fjellfiske etter røye og ørret på sommeren og isfiske på vinterhalvåret etter røye, ørret, lake, sik, gjedde og abbor.

​ 


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.