Frivillighet og friluftsliv
Publisert 20.10.2020 18:52
Oppdatert 20.10.2020 18:52
Frivillighet og friluftsliv
Er du pensjonist og kunne tenke deg å bidra med friluftsliv i undervisningssammenheng?

​Oslo og Omland Friluftsråd (OOF) ønsker å komme i kontakt med eldre i Oslo og Viken som vil hjelpe til med sesongbaserte friluftsaktiviteter sammen med våre aktivitetsledere. Hver uke gjennom skoleåret har vi dagsopplegg for forskjellige mottak- og voksenopplæringsklasser. 

Gjennom prosjektet “introduksjon til friluftsliv” får barn, ungdom og voksne i norskopplæring deltatt på våre aktiviteter utendørs. 

Nå ønsker vi å samle et team med frivillige eldre som brenner for friluftsliv, folkehelse og inkludering, og som vil bistå vårt arbeid! Eksempelvis trenger vi frivillige til å lage mat på bålet, hjelpe til med kano, ski eller fiske, sanke ville vekster, og å være med klassene på fotturer i Marka. Mulighetene her er mange! Hvor mye du skal jobbe, avhenger av dine ønsker.​


Mer info: Frivillig eldre 2020.pdf


- Annonse -
Nunataq
NJFF-butikken
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.