Informasjon vedrørende koronaviruset og aktiviteter fremover
Publisert 12.03.2020 16:24
Oppdatert 12.03.2020 16:24
Informasjon vedrørende koronaviruset og aktiviteter fremover
Etter pålegg fra myndighetene stenger Ås JFF for all organisert trening og konkurranse på Ålerudmyra skytebane med øyeblikkelig virkning inntil annen beskjed er gitt.

​​​​​​​Dette innebærer at alle ​arrangementer og aktiviteter i regi av Ås JFF avlys​es eller utsettes, i første omgang fram til og med 26. mars. Dette vil i praksis si at både riflebanen og haglebanen holder stengt denne perioden. Alle kultur-, idrett og aktivitetstiltak skal nå avlyses, dette vil inkludere blant annet årsmøter, kurs, jaktskytterkonkurranser, fiskekonkurranser og jakthundprøver. Dette gjelder arrangementer både innendørs og utendørs. Vi kommer med fortløpende informasjon​ ved endringer. Ellers oppfordrer vi alle til å følge med ​generelle råd fra ​myndigheter ang korona/covid-19. ​​

- Annonse -
Nunataq
NJFF-butikken
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.