Riflebanen åpen - uten løpende elg
Publisert 09.05.2020 21:31
Oppdatert 24.05.2020 12:00
Riflebanen åpen - uten løpende elg
Vi har fremdeles teknisk feil på løpende elgen. Leverandør jobber med saken, og vi håper det blir rettet innen kort tid. I mellomtiden er riflebanen åpen for påmelding til lørdag 6 juni, samt lørdag 10 juni.

​Myndighetenes krav innebærer at den eneste praktiske måten å holde riflebanen åpen på, er å fortsatt drive med forhåndspåmelding til epost:     s.agnalt@online.no

Det er nå åpent for påmelding til:

  • Lørdag 6 juni 100m banen fastmål fra kl 10:00 i 45 minutters intervaller
  • Lørdag 6 juni 200m fastmål fra kl 10:00 i 45 minutters intervaller til kl 13:45.
  • Lørdag 10 juni med samme baner og tidspunkter som nevnt over
Påmelding til s.agnalt@online.no med ønske om bane og skytetid i prioritert rekkefølge. Vi følger "førstemann-til-påmelding-får-skytetid" prinsippet.

Skyttere må ha med eget underlag (håndle, pledd, matte el.l.), samt huske egne hørselvern. Vi har ikke anledning til å låne ut utstyr - hverken våpen eller hørselvern - slik situasjonen er nå.

Vi har kontaktløs betalingsterminal.

Vi attesterer trening og storviltprøver for de som måtte ønske dette. Se forøvrig andre nyheter her på siden for informasjon om storviltprøve i 2020.
- Annonse -
Nunataq
NJFF-butikken
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.