Vintercup 2021 samt KM Jaktfelt avlyst
Publisert 21.02.2021 10:24
Oppdatert 28.02.2021 19:53
Vintercup 2021 samt KM Jaktfelt avlyst
Jaktfelt Vintercupen for rifle og vintercupen på haglebanen for 2021 er avlyst. Det samme er kommende helgs planlagte Klubbmesterskap i Jaktfelt.

Koronasituasjonen gjør at det ikke er praktisk gjennomførbart å arrangere hverken vintercup Jaktfelt, eller Klubbmesterskap Jaktfelt 2021.

​På grunn av avstandsbegrensning mellom skyttere, og dertil påfølgende kapasitetsproblemer, har vi dessverre ikke mulighet til å arrangere Jaktfelt vintercup eller vintercup på haglebanen i 2021. Dersom situasjonen endrer seg til det radikalt bedre, kan det hende vi kan komme tilbake med en "Vårcup" på riflebanen. Vi beklager dette, men har i praksis ikke noe valg. Imidlertid håper vi å få godkjent flere nye hold, slik at Jaktfelt vintercupen 2022 kan komme til å bli bedre enn på lenge!!

- Annonse -
Nunataq
NJFF-butikken
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.