Fiske
Publisert 08.02.2016 11:08
Oppdatert 10.09.2018 11:07
Fiskeutvalget har som målsetning å tilrettelegge for de i foreningen som har fiske som hobby eller ønsker å starte opp med fiske.

Det å fiske er en aktivitet man ofte begynner med som barn for så å fortsette med hele livet. Vi setter hvert år opp arrangementet ”Fiskesommer” for barn, som vi ser er en fin introduksjon for barn som aldri har forsøkt å fiske tidligere.

På vinteren og tidlig vår har vi treffkvelder på Berghytta hvor vi møtes og binder fluer, fikser på utstyr, utveksler erfaringer og har det hyggelig. Senere på våren trener vi gjerne litt med fluestangen og har opplæring for nybegynnere.

 
Hvert år har vi også flere fisketurer der det på våren er sjøørretturer, pluss at vi forsøker å få til minst en innlandsfisketur hvert år.
 
Har du lyst til å være med på noen aktiviteter er det bare å ta kontakt med leder av fiskeutvalget.
 
Utleie av kano og lavvo
Fiskeutvalget disponerer en sammenleggbar kano som vi leier ut til medlemmer og en lavvo som kan lånes gratis.
Ta kontakt med leder av fiskeutvalget.
 
Priser for leie av kano:
Helg   kr 200.-
Uke     kr 500.-

- Annonse -
Nunataq
NJFF-butikken
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.