Jakt- og hundeutvalget
Per-Ola Søsveen
Publisert 08.02.2016 10:27
Oppdatert 26.09.2020 09:10
Jaktutvalget har som hovedoppgave å forvalte foreningens jaktterreng, fordeling av jaktkort, kontakt med grunneiere og andre brukere av terrenget og aktiviteter knyttet til jakt som f eks arrangere fellesjakter, introjakter og kurs. Hundeutvalget forvalter hundejordet ved Semsvannet, holder aversjonsdressur (hund/sau), arrangerer jakthundtreninger, utstilling og lydighetskurs.
Jakt- og hundeutvalget
Jakt- og hundeutvalget

​​​​​​​​Asker JFF er veldig heldige som kan tilby sine medlemmer jakt i nærområdet. I Asker og omegn selger vi hvert eneste år ca 45 rådyrkort, ca 50 småviltkort og i tillegg dagskort i våre terreng.

Hundejordet er et fantastisk tilbud, liggende ved naturskjønne Semsvannet. Innenfor dette inngjerdede området kan man la hunden løpe fritt i båndtvangsperioden.


Leder for Jaktutvalget er Per-Ola Søsveen

Epo​st: pososveen@gmail.com, SMS: 908 95 773 

Leder for hundeutvalget er Anita Engen

​​​​​​​​​Ep​​​​ost​: anita.engen@vk.no, SMS: 91105739


For øvrige jakttilbud og terreng oppfordrer vi medlemmer til å sjekke ut tilbud på www.inatur.no

 

- Annonse -
Finn oss på FB
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.