Jakt i Dikemark skog
Publisert 08.02.2016 10:27
Oppdatert 08.08.2020 19:17
Jakt i Dikemark skog og Nores skog Asker JFF leier småviltjakt og rådyrjakt av følgende grunneiere på Dikemark og i Heggedal:

​​Oslo kommune, Friluftsetaten (Dikemark skog, areal ca 4500 daa.). Henrik og Petter Nore (Nore skog (Heggedal), areal ca 1200 daa.). 

For småviltjakta er disse terrengene slått sammen til ett jaktområde. For rådyrjakta blir det tildelt kort for hvert av terrengene. Småviltjakta i Dikemark skog og Nores skog starter 10. september og slutter 23. desember. Orrfugl bestanden anses som middels for tiden, men observerte harespor på vinteren skulle tilsi en bra harebestand. Tiur og røy er fredet.
For å kunne ha lov til å ha løs jakthund i våre terreng, må man ha løst jaktkort. Fuglehund som løper løs i terrenget, er å betrakte som trening og er dermed forbudt uten å ha løst jaktkort.
Asker JFF har i de siste årene forsøkt å redusere bestanden av predatorer i Asker området. Dette vil på sikt føre til en økt bestand av rådyr, småvilt og hare i våre terreng.

kart Dikemark Asker JFF

- Annonse -
Finn oss på FB
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.