Jakt i vestmarka
Publisert 08.02.2016 10:27
Oppdatert 08.08.2020 19:18
Asker JFF leier småviltjakt og rådyrjakt av følgende grunneiere i Vestmarka:

​​​​Løvenskiold Vækerø (Rustan skog (Berg Nordre), areal ca 9000 daa.). Asker kommune (Tveiter skog, Solli skog (Berg og Berg Søndre), Loemarka (Sem) og Bergsmarken skog (Sleppen). Totalt areal ca. 8900 daa.). Kristiansen Skog (Asdølskogen), areal ca 1700 daa.). Alle disse terrengene er slått sammen til Vestmarka jaktområde.

Småviltjakt

Småviltjakten i Vestmarka starter 10. september og slutter 23. desember. For at flest mulig skal få jakte, er jaktkortene delt opp i 2 grupper (A og B). Gruppene jakter annen hver uke. Det er 20 jaktkort i hver gruppe. Alle jegere skal ta hensyn til andre brukere av utmarka.

Vestmarka er et skogsterreng med myrer, hogstfelt og tett skog mange steder. Bestanden av hare anses som bra. Orrfuglbestanden er middels. Tiur og røy er fredet.

 

​For mer informasjon om jakt i Asker trykk her.​


Rådyrjakt

Jakttid:

BUKKEJAKT 10.08 - 24.09.
GENERELL JAKT 25.09-23.12.

​Jakt i våre terreng følger jaktlovgivningen. Det er derimot ikke tillatt å bruke rifle på jakt i helgene fra 25.sept. uten at dette er avtalt med jaktutvalget leder. 

Under elgjakta i oktober:

Alle jegere oppfordres til å ta hensyn til elgjakten. Avtal gjerne med elgjaktlagets ledere

Rådyrbestanden i Vestmarka anses som middels bra. Årlig felles det ca 4-5 dyr.

​​KartVestmarka Asker JFF

Kart Vestmarka Områder Asker JFF

Kart Vestmarka tårn, post, områder Asker JFF

- Annonse -
Finn oss på FB
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.