Oppsynsgruppa i AJFF
Publisert 08.02.2016 10:26
Oppdatert 09.09.2020 18:40
Oppsynsgruppa består i dag av 5 faste oppsynsmenn med begrenset politimyndighet. I tillegg til disse 5 faste har vi fra tid til annen med oss andre frivillige fra foreningen.
Oppsynsgruppa i AJFF
Semsvannet

​​​I de siste årene har vi fokusert mye på løshund- problematikken. Dette har vært et problem i Asker gjennom flere år som vi fikk "løst" sist vår ved at vi åpnet hundejordet på Tangen ved Semsvannet. Dette ble en stor suksess og hundejordet vil bli gjenåpnet etter vinteren . Nytt av i år er at vi må ta en slags "avgift" av brukerne for å dekke inn utgiftene ved driften av dette.

De som er interessert i å registrere seg som bruker av hundejordet kan betale kr.300,- til konto 0530 03 06456. Mere informasjon finner du her.

Jakt – fiskeoppsynet foregår fra fjorden og rundt i hele marka. Mye fokus på ulovlig garnsetting , oppsyn i elvene og i marka generelt. Vi er avhengig av mye tips fra folk som er ute i marka – ser du noe som du mener vi bør se på – ta kontakt!

Oppsynsgruppa i Asker JFF består av:

 

Svein Erik Lillelien   (Oppsynsleder)922 30 471
Jan Kristiansen
481 18 847
Knut Kristiansen
932 28 625
Hans Lennart Lindkjølen480 25 196
Per Ola Søsveen
908 95 773


 

Disse 5 personene har alle begrenset politimyndighet til jakt – fiske – naturoppsyn.

I sitt arbeid har denne oppsynsgruppa en mengde lover og vedtekter å forholde seg til. Det vil være altfor omfattende å fa med alle på denne siden , men følgende sider kan være nyttige for alle :

Forskrift om hundehold i Asker gir deg oversikt over lokale regler for båndtvang i Asker

Hundeloven gir deg oversikt over båndtvang i Norge.

Regler for hummerfiske 

Miljødirektoratet     Her finner du informasjon om opplæring i jakt, fiske og fangst, og oversikt over hvilke bestemmelser som gjelder.


Ellers er siden www.norge.no en side som alle burde gå innom. Her ligger linker til alt vi driver med. En annen side som alle jakt og fiskeinteresserte bør vite om er www.inatur.no.

 

- Annonse -
Finn oss på FB
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.