Småvilt / skogsfugljakt på Finnskogen
Vibeke/Lizzy
Publisert 16.09.2019 11:06
Oppdatert 16.09.2019 11:57
12 september til 15 september dro 6 jenter og en firbent jente som heter Ally til Bjørsjøtorpet, arrangert av Asker JFF.

​​​​Det ble en fantastisk helg med flott natur, nydelig vær, og god mat. Vi så lite fugl, men når vi hørte dem så sang de for hele skogen. Soloppgangene var nydelige og alle koste seg masse.

jentetur3.jpg
Bildet tatt av: Nina

Det å sitte ute i naturen og tenne bål er ett must for flere jegere og det var også ett must for oss. Takk til Line J Og Ann Kristin som hadde med pølser og lomper. ​

jentetur6.jpg

Bildet tatt av: Ann Kristin​

jentetur2.jpg

Bildet tatt av: Nina


jentetur9.jpg

Bildet tatt av: Vibeke


De fleste ankom hytta torsdag 11 september, så det ble flere dager ute i skogen. Noen jaktet skogsfugl, andre jaktet på smårovvilt som nøtteskrike.

jentetur8.jpg

​Bildet tatt av: Wenche

Rett nede ved hytta var det en innsjø, hvor flere av jentene tok seg ett bad, det var nok ikke noe mer enn 13-15 grader i vannet. Men det var utrolig deilig etterpå. 

jentetur5.jpg

Bildet tatt av: Wenche

Vi hadde ett fantastisk terreng i Finnskogen, det var en god blanding av åpne sletter/myrer, høydedrag og tett gammel skog. 
Vi var både erfarne jegere og veldig ferske jegere, så her ble det delt masse erfaringer, og vi lærte nye ting. ​​
Noen dager var vi ute tre runder, så ivrige var vi. Men med det nydelige været vi hadde så var det helt nyelig å gå ute i skogen. ​

En stor takk til vår fantastiske turleder Line ​Krogstad som ordnet dette her for oss. 

​​jentetur10.jpg

- Annonse -
Finn oss på FB
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.