Søknad om jaktkort 2021
POS
Publisert 07.03.2020 17:25
Oppdatert 16.03.2021 19:35
Asker JFF tilbyr sine medlemmer jakt i Asker. Foreningen disponerer rådyr og småviltjakt på ca 28000da i ditt nærområde.

​​​​Alle medlemmer i Asker JFF med betalt medlemskap, innmeldt jaktrapport fra året før og søknad levert før fristen kan få tildelt jaktkort i våre terreng. Er det flere søkere enn jaktkort vil først kortene bli trukket, deretter blir venteliste trukket. De som ikke får kort vil stå på venteliste til neste år. Om de da søker igjen vil de bli prioritert.

Rådyrkort koster kr. 1500,-. Man har da rett til å felle 1 rådyr i det terrenget man får tildelt kort. Hvis man vil ha med seg andre medlemmer som ikke har rådyrkort, vil det bli mulighet til å kjøpe dagskort. Dette vil være tilgjengelig fra og med 25.09. Dagskort på rådyr gir kun rett til å jakte sammen med en som allerede har rådyrkort. Det gir ikke rett til å felle ekstra dyr. Prisen på rådyrkort er inkludert ettersøksavtale i terrenget kortet gjelder.

Småviltkort koster kr. 1300,- for hver av gruppene. Man kan søke i begge grupper. Prisen vil da bli kr. 2600,-. Vi prioriterer slik at ingen får dobbeltkort om det er flere søkere enn kort.

Søknadsskjema finner du her: jaktkort2021Ajff.docx

Dette må sendes jaktutvalget på jakt.asker-jff@njff.no før fristen 15.april.

- Annonse -
Finn oss på FB
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.