Faddere i Aurskog JFF
Publisert 11.08.2017 11:11
Oppdatert 08.08.2020 13:38
Faddere i Aurskog JFF
Det finnes fine ørret i våre lokale vann
Faddere i Aurskog JFF
Hva med å bli med oss på figursti?
Er du ny i foreningen vår? Ønsker du hjelp til å komme i gang med jakt, fiske eller skyting? Skal du søke om nytt våpen, på jakt etter jakthund eller kanskje nytt fiskeutstyr? Har du spørsmål rund rundt disse temaer. Ta gjerne kontakt med en av våre faddere!

​​​​​​​​Som et tilbud til våre medlemmer har vi nå en liste med faddere. Disse kan hjelpe med alt fra tips over telefonen, søknader på våpen, tips om fiskeplasser eller de kan kanskje noen ganger ta deg med på skyte-, jakt- eller fisketur. Uansett, lurer du på noe innen jakt, fiske eller skyting! Send en mail til oss!

Send mail til fadderordingen i Aurskog JFF!​

Under kommer en liste over våre faddere. Send e-post til post@aurskogjff.no​ med ønske om hvilken fadder du ønsker kontakt med. Så vil vedkommende fadder ta kontakt med deg.

1. Kåre Holmen. Jakt og Hund (Lang erfaring med drever)

2. Stig Thoresen. Fiske​​​ og hihund.​

3. Morten Lindvik. Jakt, fiske og skyting. (Storvilt)

4. Knut Arne Lybæk. jakt (Støkkjakt på skogsfugl).​


- Annonse -
NJFF-butikken
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.