Fiskegruppa i Aurskog JFF ønsker flere aktive!
Publisert 08.02.2016 10:28
Oppdatert 13.08.2017 12:54
Fiskegruppa Aurskog JFF
Fiskegruppa i Aurskog JFF ønsker flere aktive!
Tilgjenngelig båt i Tævsjøen

Fiskegruppa i Aurskog JFF ønsker flere aktive!
Ørret av grov kaliber kan finnes i mange av våre sjøer

​Liker du å meite eller pilke? Kanskje gjeddefiske etter grove gjedder? Eller er det tørrflue etter vàr ørret som gjelder?

 

Vi har en aktiv fiskegruppe som bruker svært mye tid på sin lidenskap. Enetn det er isfiske etter små og svarte abbor, eller storvokst ørret med wobbler. Og det beste er at de gjerne vil ha med seg flere.

Foreningen har en liten båt i Svarttjenn, samt en felles båt i Tævsjøen. Den felles båten krever kjøp av nøkkel til 150,- samt booking av bruk. Til gjenngjeld kan Tævsjøen gi abbor på over kiloen, gjedde på mer enn 6-7 kilo og ørret over 5 kilo!! Tålmodighet er nok et stikkord i  denne sjøen, men det kan betale seg godt!

 

Foreningen disponerer flere teiner for bruk på våren, de fleste av disse blir brukt i et tjern som heter Borstadtjenn. Dette tjernet ligger i et av våre jaktterreng ved skyteanlegget vårt.

 

Det arrangeres årlig fiskedager både på vinter og sommer. Her kan ofte de yngste få både gratis utstyr og opplæring i bruk av "proffe" fiskere. Dette er fine dager for hele familien å bli med på!

 

En gammeltradisjon i foreningen har vært klubbmesterskap i isfiske, dette har vært borte en liten stund, men kanskje kommer det tilbake snart. Dette har vært svært populære og sosiale tilstellninger med enkel premiering. 

- Annonse -
NJFF-butikken
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.