Jakt og viltstell
Publisert 08.02.2016 10:28
Oppdatert 13.08.2017 12:46
Jakt og viltstell i Aurskog JFF
Jakt og viltstell
Harajakt i våre terreng

Jakt og viltstell
Det finnes store tiur i våre terreng

Viltstellgruppa i Aurskog JFF er en aktiv gruppe. Foruten det store arrangementet "Urskaureven" holder de egne skytetreninger og fellesjakter. Det er ofte samlinger med film eller temakvelder i klubbhuset i Grandalen, av og til kommer også foredragsholdere.

Med en større samling jegere i denne gruppa er mulighetene og store for å få kurs i noe man ønsker å lære med om. Revejakt i alle former, grevlingjakt i alle former, fuglejakt med og uten hund, harajakt, fellefangst og rådyrjakt for å nevne noen.  

 

Viltstellgruppa har og en Linebjørn for trening og testing av hunder mot bjørn. Ta kontakt med oss for eventuelle avtaler om trening eller testing.

 

Aurskog JFF disponerer to jaktterreng i Aurskog. Disse huser bra bestander av hara, fugl og rådyr. Jaktkort er tilgjenngelig for alle, og kan kjøpes på Inatur.no​. Totalt har vi fellingstillatelse på 12 rådyr.​​ 

I tillegg kan vi tilby åtejakt på rev fra egen revebrakke og fellesjakter med hunder. 


- Annonse -
NJFF-butikken
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.