Om lokallaget
Publisert 08.02.2016 10:28
Oppdatert 12.03.2020 10:02
Velkommen til Aurskog JFF
Om lokallaget
Svarttjenn på Presthesten. Foreningsbåt

Om lokallaget
Stemning over åsen

​​​​​​​Forløperen til Aurskog jeger- og  fiskerforening var Aurskog Jægerforening som ble dannet 31. Mai 1931. Lensmann O. Solerød var foreningens første formann, og foreningens formål var å samle skogeiere for felles og bedre kontroll med lovlig og ikke-lovlig jakt. Foreningen hadde i begynnelsen store jaktområder både i Nes, Blaker og Aurskog. Nabokrangel og uenighet om jaktrettigheter var medvirkende årsak til at foreningen døde sakte ut.

Magne Paulsen, Kjell Lybæk og Ole Sletner var initiativtakere til oppstart av ny forening, denne gang med navnet Aurskog Sportsskyttere, og med trening og konkurranseskyting med hagle som formål.  Ganske raskt ble foreningen meldt inn i Norges Jeger og Fiskerforbund, og forbundets vedtekter dannet grunnlaget for foreningens virke. Foreningen skiftet navn til  Aurskog  jeger- og fiskerforening i 1973. De første årene var preget av lav aktivitet, men på slutten av 70-årene  fikk foreningen ny giv, da med Tor Kristiansen som leder. Siden har foreningen hatt et høyt aktivitetsnivå, med et medlemstall mellom 200 – 240 medlemmer. Klubben har vært ”oppfinner” og pådriver for nye ideer og konkurranseformer. Foreningen har gjennomført en mengde Norgesmesterskap og Fylkesmesterskap. Klubben er også aktiv på opplæring og trening for hagleskyttere, og våre medlemmer har prestert mange triumfer i nasjonale og nordiske mesterskap. Foreningen er eier av Grandalen skyteanlegg, og har en sunn økonomi.


Vi trenger alltid engasjerte personer til verv i vårt styre!
Valgkomite valgt på årsmøte i 2020:
  • Joackim Harethon (1/3)
  • Anders Presterud (2/3)
  • Jon Arne Ullerud (3/3)

Finn veien til oss!
Adresse: Grøtliveien 150, 1930 Aurskog. 
For å se veibeskrivelse fra rundkjøringen på Aursmoen, se filen under:

Styreverv
- Annonse -
NJFF-butikken
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.