Info om BJFFs skytesimulator
Olav Thøger Haaverstad
Publisert 15.02.2018 21:14
Oppdatert 28.01.2019 20:10
Info om BJFFs skytesimulator
Skytesimulatoren byr på realistiske jaktsituasjoner med en unik mulighet til å få tilbakemelding på våpenføring og treffpunkt
Vi har investert i en skytesimulator som er installert i huset vårt på Jordbru. Simulatoren er ment som et tilbud for å bedre skyteferdighetene og som et hyggelig samlingspunkt for medlemmene våre.

​​​Skytesimulatoren er fra den svenske leverandøren SimWay, og er en god og realistisk simulator for å trene og bedre skyteferdighetene. Skytingen foregår mot en stor skjerm med våpen påmontert sensorer. Man kan trene på forskjellige jaktsituasjoner eller f.eks. lerduer, og etter skuddene får man se på skjermen hvor man traff og hvordan man førte våpenet i situasjonen.

Se videopresentasjon av skytesimulator fra Simway her her: ​

 

Vi vil ha skytedager som annonserer under "Aktivitetskalender" på forsiden på nettsiden​ vår og også konkurranser, ungdomskvelder, jentekvelder m.m. som vil annonseres. ​

Følgende priser gjelder for simulatoren: 

Junior (opp til 25 år), serie ca. 25 skudd: medl. kr. 15,- andre kr. 30,-

Voksne, serie ca. 25 skudd: medl. kr. 25,- andre kr. 50,-

Spørsmål?

Ta kontakt med Roy Vinje (tlf: 90061170 / ro-vinje@online.no​) som er ansvarlig for skytesimualtoren dersom du har spørsmål.

ADRESSE
Jordbruveien 141
1340 Skui​


Velkommen til simualtorskyting! 


- Annonse -
NJFF-butikken
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.