Grunndressur
Publisert 09.08.2019 00:43
Oppdatert 14.10.2019 23:19
Grunndressur
Bærum JFF måtte avlyse dressur av hund i mai på grunn av for få påmeldte. Nå prøver vi igjen med nye datoer: 26, 28 august og 02 og 04 september. ​​​​​​ Tid og sted avtales med Kai. Det er plass til maksimalt 5 deltagere, så første mann til mølla.........:


Vi arrangerer kurs som går over fire kvelder a 2 timer. Instruktør blir Kai Iversen «Problemhund.no», han har jobbet 30 år ved Hundetjenesten ved Oslo Politidistrikt.

Utdannet instruktør ved Politiskolen, instruktør for Norske Redningshunder, samt mentaltestdommer.

Kurset koster kr 1500.- faktura skal være betalt før kursstart.

Påmelding på mail til kaiivers@online.no. Det vil være plass til fem ekvipasjer, første mann til mølla. Adresse må oppgis, dette i forhold til faktura.

Første kveld starter vi med en samtale og litt informasjon.​

Den enkelte må ha med førerline, halsring og belønning hunden liker. Belønning til hunden må være noe som betyr noe for hunden, for eksempel ball, kong, godbit eller lignende.

​Påmelding til: kaiivers@online.no eller mobiltelefon 415 35 843​

- Annonse -
NJFF-butikken
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.