Spennende møte om Engervannet 13. november
Publisert 08.11.2018 21:16
Oppdatert 08.11.2018 21:16
Spennende møte om Engervannet 13. november
Bærum Elveforum ønsker velkommen til møte om Engervannet tirsdag 13. november fra 18.30 til 21 på Kalkmølla kulturstasjon.

​​​Hensikten med forummøtet er å orientere om Engervannets historie og naturverdier. Engervannet er en unik brakkvannsforekomst. Fra Sandvikselva og Rønne elv kommer ål, laks og sjøørret opp i Engervannet og vandrer videre opp i Øverlandselva. I og langs Engervannet er det en rik flora og et yrende fugleliv. Engervannet er et viktig tur- og rekreasjonsområde. Byen Sandvika vokser. Krav til arealer til samferdsel, boliger, næringsbygg og idrettsformål er stort. Det er også kravet til nærliggende natur- og rekreasjonsområder. Kan Engervannet bli et enda mer attraktivt naturområdeområde for planter, fugl, dyr, fisk og mennesker? Kan Engervannet bli vernet som et naturreservat?

Hele programmet kan lastes ned her: 

Program Forummøte 20181113 20181016.pdf


- Annonse -
NJFF-butikken
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.