Lyst til å leie klubbhuset vårt?
Publisert 08.02.2016 10:32
Oppdatert 04.04.2018 14:36
Klubbhuset har stor garderobeplass og fine toaletter, en m/dusj. Vi har dekketøy og bordplass til 40 personer og en koselig salongdel i festlokalet til ca 20 personer, med åpen peis.
Lyst til å leie klubbhuset vårt?

​​

Kjøkkenet er nyoppusset og romslig, med inngangsdør fra en mellomgang og med en åpning ut mot festlokalet som kan stenges av med en skyvedør, ved behov. Vi har to kjøleskap, dobbel kaffetrakter, komfyr og oppvaskmaskin tilgjengelig.
Ønsker dere flere gjester enn vi har dekketøy, bord og stoler til - så er det plass til flere i festlokalet - men leietager må da selv ta med det som mangler.

Lokalet kan brukes til mange ting som kafeteria for lag og foreninger, men da må det medbringes dekketøy av papp, toalettruller og det som ellers trengs ved et stort arrangement.
NB; Ved utleie av denne art kan det ikke benyttes medlemsrabatt i utleieprisen! 

Skulle tilhørende baneområder ønskes benyttet til aktiviteter, må ansvarlig for dette kontaktes i forkant.

Vi leier ut for hele helgen og lokalet kan benyttes fra fredag kl 18 til søndag kl 18 (Lokalet leies ikke ut i julehelgen og i julimåned)

ADRESSE
Jordbruveien 141
1340 Skui

Priser
Pris for leie 1 helg er:​
Medlemmer av BJFF kr: 3000,-  Aktive medlemmer får pris iht. fordelskortet (en gang per år).

Alle må betale ekstra for tilgang til stereoanlegg kr: 250,-

Kontakt:
Arild Bråthen, mobil: 922 63 657
- Annonse -
NJFF-butikken
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.