Fiskegruppa i BJFF
Roar Thoresen
Publisert 08.02.2016 10:30
Oppdatert 14.11.2019 10:43
Fiskegruppa i BJFF
Fiskegruppa i Bærum Jeger- og Fiskerforening vil ha flest mulig interessert i fiske så de kan få flotte naturopplevelser
Fiskegruppa i BJFF
Hvor står laksen
Fiskegruppa har en rekke aktiviteter som stadig legges ut i medlemsbladet Nyingen og på nettsiden. Mer om fiskegruppa kan du lese under

​​​​​

Fiskegruppa kan tilby:

Aktivitetsnivået i gruppa er avhengig av medlemmenes engasjement. Under finner du en kort presentasjon av hvilke aktiviteter vi har i dag, men husk at dine forslag og ønsker kan bli realitet hvis du melder deg inn.​ 
Fiskegruppa er aktive forvaltere av fisket i sandvikselva. Her kan du fiske etter laks og sjøørret så og si midt i byen. En viktig aktivitet i denne forbindelse er være årlige dugnedsdager i mai. Deltar du her får en fiskekort som takk for innsatsen og vi får betalt for jobben av komunnen som takk for at elva blir ryddig, fin og ren. Skulle du være forhindret fra å delta får du kjøpt kort på bestemte datoer som lyses ut i vår nettside og via mail/sms.

Isfiske​ her trenger vi noen som kan bidra

Klekkeriet vi har årlige klekkeribesøk bare melde sin interresse.

Fluebinding 
Vi har årlig arangert fluebinderkurs, vanligvis i løpet av høsten/vinteren. Kursene er på forskjellig nivå og det brukes både eksterne og interne instruktører. De annonseres i klubbavisen "Nyingen", våre nettsider og mail/sms.

Dugnader ​
i Sandvikselva i samarbeid med Vestre Bærum Sportsfiskere. Her får de som deltar gratis fiskekort, ca 2 uken i mai.

Fluekastekurs 
Fluekastekurs har også vært en årlig aktivitet med bra fremmøte. I likhet med fluebinderkurset bruker vi både egne folk og eksterne instruktører. Kursene foregår som regel i mai, og annonseres i Nyingen" på våre nettsider og mail/sms. Her får vi hjelp fra castinggruppa.

​​Fiskesommerarangementene 
har vært  en stor suksess for barn og ungdom. 

Medlemsmøter og temakvelder 
Vi har hatt mange forskjellige
foredragsholdere og varierende temaer opp gjennom årene. Det holdes ca tre temakvelder hvert år. Disse annonseres i "Nyingen" og på våremettsider samt mail/sms.


Fiskekonkurranser 
Klubbmesterskap i Isfiske, sjøfiske, havfiske og fiskesti er tredisjon. Disse vil annonseres fortløpende i "Nyingen" på nettsiden og mail/sms.

Fisketurer 
her trenger vi inspill og deltagere så kan vi sette igang:-)


Fangstrapport
 
skal leveres 14dager etter fiskeslutt ca 15 oktober.

Oppsyn 
i
 elva etter at fisket var over i oktober. her trenger vi folk så bare å melde seg:-)

Havfiske. etter ønsker

Ofa 
Samarbeidet. BJFF er i dag aktive i OFA (oslomarka fiskeadministrasjon) med et arbeidlag. Lagenes oppgaver er utsetting av fisk, fiskeoppsyn og noe tilretteleggingsarbeid for fiskere. Det er foreløpig ikke meldt behov for utvidelse av samarbeidet, men om flere i foreningen ønsker å delta i slike lag kan vi ta dette opp med OFA.
Nicklas holder på med kartlegging av et fiskevann i marka, svartvann. Han trenger flere frivillige så gi beskjed.

Fiskegruppa ønsker flere aktive medlemmer velkommen til spennende muligheter!​​

Alle vedlegg
fangst.pdf
70x100.pdf
kart.pdf

FANGSTRAPPORT SANDVIKSELVA.pdf
sandvikselva.pdf
gjennutsetting.pdf

- Annonse -
NJFF-butikken
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.