Jakt og viltstell
Publisert 08.02.2016 10:30
Oppdatert 04.03.2019 13:54
Bærum Jeger- og Fiskerforening leier eget jaktterreng for medlemmer ved Sokna i Buskerud. BJFF driver også jegerprøveopplæring, vakttelefon for ettersøk av skadet vilt, konkurranser, samt kurs og foredrag relatert til jakt.
Jakt og viltstell
Jaktterrengt på Sokna byr på godt med orrfugl og storfugl, selvom bestanden som alle steder varierer fra år til år.

​​​​​​​​​​​​​​​

Jaktutleie/hundetrening på Lindelienterrenget

Bærum JFF leier et jaktterreng i Flå kommune. Terrenget er på ca 18 000 mål og det jaktes på elg, hjort, rådyr og småvilt i skogsterreng. For mer info se Jak​t​terreng​ ​øverst til venstre på denne siden. 


Konkurranser

Jakt- og viltstellgruppa arrangerer hvert år normalt to konkurranser som er god trening til årets jakt. Jaktstien er en kombinasjon av teorispørsmål og realistiske skytesituasjoner.Svenskestien (figurjakt) er en ren skytekonkurranse i terrenget og  på leirduebanen.
 

Vakttelefon for ettersøksring​

BJFF Ettersøksring i Jakthundgruppa​​ tilbyr abonement på ettersøksgruppe​ ​(hund+fører) til rådyr, hjortejegere og elgjegere som ikke har egen godkjent ettersøkshund innen rimelig nærhet av Bærum (ca. 10 mil).
Ettersøksringens Vakttelefon: 908 01 706​
Kontakt Ettersøksringen v/ Tore Strand tlf. 930 26 922
- Annonse -
NJFF-butikken
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.