Andre fiskevann
Publisert 02.05.2018 19:39
Oppdatert 04.09.2020 10:18

​Vann som egner seg med fluestang.
Nord for Honsjøen ligger Skjennumstjernet og Dalstjernet. Rundt disse små tjernene er det torvmyrer og enkelt å kaste med flue. Likens er det også med Aurtjern, som ligger Nord for stråtjern. Det går skogsbilvei frem til alle tre tjernene men de er stengt med bom. Nøkler til disse er å få leid av foreningen for medlemmer.

Villmarksvann
Inne i Marifjell naturreservat ligger det noen gjemte perler av fiskevann. Langvann, Fagertjern og Krosstjern ligger noen timers gårtur unna bilveien, men byr gjerne på flott fisk for den som tar seg turen. Vannene ligger relativt høyt og er ofte ikke fiskebare før i begynnelsen på Juni. Vannene husker meget pen fisk, om du er heldig. Litt korter å gå ligger Tolleftjernet, Øvre og Nedre Tøletjern. Her er også mulighetene gode for fine turer med fiskestangen i hånda. Ved Øvre Tøletjern ligger en liten åpen Koie. Til disse vannene er det godt merkede turstier, om du går fra parkeringen ved Stor-Vikka.

Kvernsjøen
Er du meitefisker og har lyst på grov abbor innpå skogen? Da er Kversjøen vannet for deg. Her finnes en god bestand med grov abbor. Det er også mye ørret i vannet, men snitt-størrelsen er nokså liten. Kvernsjøen er lett tilgjenelig dersom man leier nøkkel hos foreningen. Adkomst fra fylkesvei 528, mot Asakskogen.

Vesle-Kvernsjøen
Vesle-Kvernsjøen ligger øst for Kvernsjøen, på høyre side av veien. Vannet huser en god bestand av ørret og abbor. Det ligger også en båt til fri benyttelse her.

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.