Honsjøen
Publisert 02.05.2018 19:26
Oppdatert 04.09.2020 10:17

​Vårt mest besøkte vann er Honsjøen. Sjøen ligger lett tilgjenelig med bil, med vei på begge sider av vannet. Følg skilting til Nordåsen skistadion i Maura. Honsjøen har fine bestander av ørret og abbor. Her ligger også en båt som er tilknyttet ordningen 1 nøkkel 100 båter fra NJFF. Det arrangeres årlig et stevne om sommeren og det er ikke sjelden det kommer inn fisk i konkurransen oppmot 1 kg, men snittvekta på ørreten er 300 – 400g Honsjøen er delt inn av en stor øy midt på, den søndre delen kalles lokalt Vesle Honsjøen. I Honsjøen har BJFFs fiskeutvalg de senere år flyttet vill fisk opp fra bekken Hona, istedenfor å sette fisk fra anlegg. De fleste som fisker i Honsjøen bruker mark, dupp og flue eller sluk/spinner. Hva som fisker best, er avhengig av årstid og vær. Fisk med det DU har troen på. Det er en åpen koie ved parkeringen, samt en gapahuk i nordenden. Det er også flere fine teltplasser rundt vannet.

 

 

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.