BJFF ung
Publisert 08.02.2016 10:28
Oppdatert 04.09.2020 10:23
Skyting, jakt, fiske eller hund? Bli en del av med i BJFF Ung, du også!

​​Som ung i Bjerke Jeger- og fiskerforening har du alle muligheter foran deg når det gjelder jakt, fiske og friluftsliv. Vi ønsker å legge til rette for at du skal få et best mulig grunnlag til å utøve verdens beste hobby og livsstil.​

BJFF er tilknyttet NJFF, og som ungdomsmedlem i NJFF UNG blir du en del av 8000 andre ungdommer med samme interesse som deg. Som NJFF UNGmedlem får du også et eget NJFF UNGmagasin i postkassen og digitalt – et blad spekket med jakt og fiske, inspirasjon og kunnskap. Tips til hvordan du kan komme i gang med fellefangst eller kanskje hvordan du kan bli en bedre fluekaster.

I Bjerke Jeger og Fiskeforening tilbyr vi blant annet leirdueskyting, fiskearangementer, introjakt og overnattingstur i hengekøye.

Følg oss på facebook for jevnlige oppdateringer: 
Bjerke Jeger-& fiskeforening (ungdomsgruppe) @BJFFUNG


Kontaktperson: 
Marita Evensen
Mail: maritaewinge@gmail.com ​
Tlf: 97160265


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.