Den store skattejakta i Bjørkelangen
Ungdomsgruppa BJFF
Publisert 09.04.2020 18:40
Oppdatert 09.04.2020 19:34
Den store skattejakta i Bjørkelangen
Bli med på digital skattejakt i påsken
Påskekonkurranse i Bjørkelangen 🎉 Bli med!! 🐣 Da har vi i Ungdomsgruppa Bjff bestemt oss for å prøve på noe nytt, Og vi har laget et spill med digitale poster rundt i hele Bjørkelangen!

​​

Påskekonkurranse i Bjørkelangen 🎉 Bli med!! 🐣 Da har vi i Ungdomsgruppa Bjff bestemt oss for å prøve på noe nytt, Og vi har laget et spill med digitale poster rundt i hele Bjørkelangen! spillet har vi kalt "Skattejakt i Bjørkelangen". Og her kan alle bli med, liten og stor 🐣 For å bli med må du laste ned gratisappen turfhunt, 

lete opp Bjørkelangen på kartet og registrere deg i spillet. Da har du 48 timer på deg til å løse så mange poster du kan, eller vil. Du får 1 poeng for å finne posten og 1 poeng for riktig svar på spørsmålet, Så maks 40 poeng å hente her. Du kan ta de i den rekkefølgen du selv vil. Du kan gå alene, eller dere kan være et lag. Det er ulike spørsmål på de ulike stedene. Når du er i nærheten av den digitale posten vil spørsmålet vise seg på telefonen din. Avstanden er 15 meter fra posten når du får spørsmålet.  😄 Det eneste som er sikkert er at du må laste ned appen, registrere deg,


å komme deg rundt i Bjørkelangen for å få opp de ulike digitale postene og dermed sanke poeng.

Spillet åpner for deltagelse Langfredag klokka 12:00 og varer 48 timer.(spillet vil ikke være synlig før dette tidspungtet.)

For å fullføre spillet gående trenger du/dere ca 4 timer om dere går i rolig tempo.

Vi premierer den/de med beste poengsum, Er det likt blir det trekning, Premien er 2 splitter nye fiskestenger med ekstra fiskeutstyr (verdi 2000.-) Vi trekker en fruktkurv fra Rema 1000 og andre fine ting til friluftsliv blant alle som deltar.

Vi annonserer vinnere 2 påskedag på vår Facebook side rundt klokken 17:00. Ta med hele familien også de firbente 🐰 God tur! 🐰 Hilsen oss i ungdomsgruppa 😊

0001.jpg

Det er påske, ta godt vare på hverandre :) 


- Annonse -
Interjakt Logo 2013
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.