Kom bli med på jakt og fiske i vakre Rondane
Bjørkelangen JFF
Publisert 18.10.2020 08:07
Oppdatert 18.10.2020 13:04
Kom bli med på jakt og fiske i vakre Rondane
Jakt og fiske i vakre rondane
Kom bli med oss til vakre Rondane Nasjonalpark og delta på våre jakt og fiskeaktiviteter I uke 48 og 49 setter Bjørkelangen JFF opp flere kurs i både jakt og fiske.

​Kom bli med oss til vakre Rondane Nasjonalpark og delta på våre jakt og fiskeaktiviteter I uke 48 og 49 setter Bjørkelangen JFF opp flere kurs i både jakt og fiske. 

Alle er velkomne til å være med på en eller flere av våre aktiviteter, Vi oppfordrer alle som har noen ekstra feriedager til å bli med oss på disse kursene. Man kan være med på et av kursene eller hele perioden. 

Mandag 23 og tirsdag 24 november blir det fiske-kurs. (Lengre nede i dalen) 

Onsdag 25 og torsdag 26 november kjører vi Introjakt på Hare

Fredag 27 november blir det Kurs i varmrøyking av vilt 

Lørdag 28 november og søndag 29 november Introjakt på Hare og fellefangst.

Tirsdag 1 desember og onsdag 2 desember isfiske kurs der vi prøver på røya. 


isfiske roye.JPG

Pris på kursene er 500.- pr deltaker for medlemmer av foreninger tilsluttet NJFF og 750.- for ikke medlemmer av NJFF 

(Dagskurset Varmrøyking av vilt koster 300.- For medlemmer NJFF og 500.- for ikke medlemmer. 

De som ønsker å delta på alle kursene får samlerabatt og betaler 2000.- for hele pakka som medlemmer av NJFF og 3000.- som ikke medlemmer. 

For mer info om aktivitetene og bestilling av kursplass kontakt Jesper på jesper-l@online.no eller bruk denne linken https://www.deltager.no/participant/arrangement.aspx?id=326688&hash=2BE1DB393E6CF6F57ACC598B5CF493ED#init​

Deltagerne må selv kjøpe jaktkort og fiskekort (link til salg av jakt/fiske kort følger påmeldingsbekreftelse ved bestilling av kurs)

Pris er 250.- for småviltkort pr kurs og 150.- for fiskekort pr kurs, Deltagere på Introjakter må ha løst jegeravgift for året 2020/2021 det kan løses her    https://www.brreg.no/jegerregisteret/​

På introjaktene blir det en kort innføring av skyting med hagle på lokal skytebane første dagen, Alle deltakere må ha med minst 50 treningsskudd til dette. 

Det sendes en anbefalt utstyrsliste over det man må ha med til hvert enkelt kurs sammen med bestillingsbekreftelse. Deltagere må bestille og betale hytte selv, Vi bor på Skogli camping, Følg denne linken for å reservere og booke hytte https://www.skoglicamping.com/ 

Skulle man ønske å booke andre steder er det selvfølgelig helt ok. Deltagerne må selv stå for matlaging og innkjøp av det man trenger av mat og drikke. All teori på kursene kjøres på Storstua på skogli camping i forkant av den praktiske delen av kurset og selve jakta / fiskingen 

Det vil være mulighet for plassering av bagasje i Storstua hytta for de av deltakerne som sjekker ut samme dag som de enkelte kurs avsluttes. På kurset Varmrøyking av vilt blir det felles middag fredag kveld og maten er inkludert i kursavgiften. 

Vi ønsker alle som vil være med velkommen enten det er for et enkelt kurs eller hele perioden Kom bli med oss på Jakt og fiske i vakre Rondane….​

- Annonse -
Interjakt Logo 2013
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.