Konkurranser
Ungdomsutvalget
Publisert 17.03.2020 11:36
Oppdatert 24.03.2020 06:45
Konkurranser
Premie for denne quizen
Bjørkelangen JFF arrangerer Quiz for alle barn og unge 0-26 år Vi oppfordrer alle B&U medlemmer i NJFF til å delta på våre felles digitale aktiviteter. De minste kan få hjelp av de foresatte til Quizen. Vinneren kåres ut fra beste resultater er det likt foretas det trekning mellom vinnerne. Premien på Quizen er Jaktkniv fra Edge (verdi 699.-) Quizen er åpen til Onsdag 25 mars klokka 20:00 Ressultat publiseres på FB sidene til Bjørkelangen JFF

​​​​​​​​​​​​​

Bjørkelangen JFF og andre foreninger har mange barne og ungdomsmedlemmer som nå kanskje står med et redusert aktivitetstilbud. Det var planlagt familie aktiviteter og ungdomsaktiviteter i perioden som kommer nå som er utsatt på ubestemt tid.

Men barn og unge slutter ikke å trenge tilbud bare fordi Samfundet går i pause, Derfor lanserer Bjørkelangen JFF forskjellige digitale aktiviteter fremover.

Noen av dem er konkurranser som går på gjetning, Og andre er Quiz, felles for alle aktiviteter er at de foregår på den digitale platform, Dette fordi vi ønsker å bidra i felles Nasjonal dugnad og hindre spredning av Corona viruset

Vi vil at alle barne og ungdomsmedlemmer uansett forening deltar på disse aktivitetene da vi i en slik stund ikke kan skille på våre og deres medlemmer, Her må vi alle stå samlet og ta vare på hverandre.

For de minste kan foreldre hjelpe til å få formidlet budskapet eller deltagelsen, men i utgangspunktet ønsker vi at de unge skal være aktivisert selv. Tilbudet er for alle Barn og unge mellom 0-26 år

Har du noen noe gode forslag til aktiviteter vi kan gjøre på digitale plattformer så send inn til oss

Vi trekker ut noen premier på våre forskjellige aktiviteter

Juryen vil bestå av ungdomsutvalget i Bjørkelangen JFF.

Bidrag sendes enten til jesper-l@online.no  eller via Messenger til Jesper Maj Larsen

FB siden til Bjørkelangen finner du her https://www.facebook.com/groups/240085362742112/​​
- Annonse -
Interjakt Logo 2013
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.