Vil du fiske i påsken ? Bjørkelangen JFF stiller med fiskestenger og det dere trenger.
Ungdomsgruppa BJFF
Publisert 26.03.2020 18:49
Oppdatert 01.04.2020 15:58
Vil du fiske i påsken ?  Bjørkelangen JFF stiller med fiskestenger og det dere trenger.
Ta med en venn på fisketur i påsken. Blir vennen din medlem i vår forening får dere begge den fiskestanga dere har fisket med.
Til alle våre Barne og Ungdomsmedlemmer i Bjørkelangen JFF. Påsken nærmer seg og med begrensede muligheter for å reise på fjellet, Ja da får vi lage aktiviteter her hjemme.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Til alle våre Barne og Ungdomsmedlemmer i Bjørkelangen JFF.

Påsken nærmer seg og med begrensede muligheter for å reise på fjellet, Ja da får vi lage aktiviteter her hjemme. Vi har i samarbeid med lokal leverandør av fiskeutstyr bestemt at alle våre medlemmer skal ha et aktivitetstilbud i påsken 2020.

Vi har anskaffet et større parti med fiskestenger og vi vil at dere som er medlemmer skal invitere med dere en venn / kompis som ikke er medlem i Bjørkelangen JFF. Vi utstyrer dere begge med splitter nye fiskestenger, Vi sender også med noe mark og litt kroker og sluk.

91482365_581030485921634_7589128433741856768_n.jpg

Når dere er på fisketur vil vi at dere forteller litt om vår forening. fortell gjerne litt om våre tilbud til barn og unge, Fortell hvorfor akkurat din venn burde bli medlem i vår forening.

 Hvis vennen din blir medlem i vår forening etter å ha blitt med deg på fisketur, Ja da får dere begge stengene som dere har fisket med.

Dette tilbudet gjelder også til våre familiemedlemmer, Kjenner dere en familie dere Synnes burde bli medlem i vår forening, Ta dem med på fisketur, Dere får da 2 stenger pr familie. Fortell dem hvorfor de skulle bli medlem av akkurat vår forening, Blir de medlem som familiemedlemskap, Ja da får begge familier stengene de har fisket med.

Er du Ung eller en familie, Men kjenner ikke noen fra vår forening enda?  Kontakt oss så finner vi en fiskekompis / familie som blir med dere på fisketur.

Husk å bruke hodet og hold avstand fra hverandre selv når dere er ute. Vi oppfordrer alle til å følge FHI sine råd.

Dette tilbudet gjelder i perioden fredag 3 april til og med mandag 13 april.

For å benytte seg Av dette tilbudet må dere kontakte Jesper eller Kevin i ungdomsgruppa. Vi utleverer stenger og utstyr hele påska 2020

Jesper 920 48 900 eller pm på Facebook

Kevin 953 68 065  eller pm på Facebook

Vi ønsker dere alle en god påske.​

0001.jpg

Bjørkelangen JFF lokal jakt og fiskeglede i 70 år

- Annonse -
Interjakt Logo 2013
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.