BJFF ung
Ungdomsgruppa
Publisert 08.02.2016 10:29
Oppdatert 20.01.2021 18:47
Ungdomsgruppa er Gjenopprettet fra 2019 og vi er klare til å brette opp armene og jobbe for at Barn og Unge skal få et godt tilbud innenfor Jakt, Fiske og Friluftsliv
BJFF ung
Ungdom som får kyndig instruksjon i bruk av hagle og leirduekastere på baneanlegget vårt.

​​​

Ungdomsgruppa i BJFF. Gjenopprettet fra 2019

Ungdomsutvalget i Bjørkelangen JFF består av følgende personer

Magdalena Maj Larsen

Jesper Maj Larsen​

Ungdomsgruppa er Gjenopprettet fra 2019 og vi er klare til å brette opp armene og jobbe for at Barn og Unge skal få et godt tilbud innenfor Jakt, Fiske og Friluftsliv

Vi har alltid plass til flere om noen ønsker å være med oss i arbeidet for barn og unge

 

Vi jobber for å hele tiden ha et bredt tilbud med aktiviteter til barn og unge i vår forening

Her er noen av de aktiviteter vi har i 2020

Søndag 16 Februar Is pilkedag med mat til alle barn og unge. Dette arrangeres på Røytjenn (forbehold om is)

Søndag 14 Juni lager vi Fiskesommer for alle barn ved Dyntjenn

 Sommeren byr på mange aktiviteter for våre barne og ungdomsmedlemmer, Dette er ting som kai fiske og trolling fiske fra båt for våre medlemmer og selvfølgelig grillkvelder med gode historier.

Sommeren 2020 setter vi opp en ungdomsleier med destinasjon Bodø      Mer info og påmelding kommer..

I Mars starter vi opp et nytt kull for de som vil delta på vår Jakskytterskole. Dette er en skole for de barn og unge som ønsker å lære seg jaktskyting primært med hagle. Vi mottar støtte fra NJFF sentralt til vår jaktskytterskole og kan derfor tilby dette til deltagerne til symbolsk pris.

Påmelding til Jaktskytterskolen vil bli lagt ut her……..  ønsker du mer info om skolen kontakter du oss

 

Fra Våren 2020 skal vi prøve oss på mange aktiviteter som er direkte relatert til NJFF, Men også noen andre ting som vil være nyttig for barn og unge.

Her vil det være ting som. Duejakt, Førstehjelpskurs, Sopplukking, Varmrøyking av vilt, Rådyrjakt med drivende hund, Sjøørrets fiske i Oslofjorden, Fuglestell og Dropskoking, Praktisk fellefangst på mår og mink, Pilke konkurranse på isen, og kurs i matlaging på bålpanna, 

Aktivitetsdag på settefisk anlegget der vi får se oppdrett av fisk, Skyting med salong rifle. Fiskesommer.  Ønsker du mer info om disse aktiviteter kontakter du oss


Vi har mange Vennskapsforeninger som ofte inviterer oss med på ting og aktiviteter og vi deltar der vi har kapasitet, Vi oppfordrer også andre foreninger som ønsker å samarbeide med oss om å ta kontakt med oss, Kanskje er det akkurat din forening vi har et samarbeidsprosjekt med neste gang.

Ønsker du mer informasjon om oss kan du sende en mail til oss eller ringe oss​     jesper-l@online.        920 48 900


- Annonse -
Interjakt Logo 2013
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.