Enebakk JFF sitt synspunkt angående Nasjonalpark i Østmarka!
Petter Nordli
Publisert 10.06.2019 16:47
Oppdatert 10.06.2019 16:47
Enebakk JFF sitt synspunkt angående Nasjonalpark i Østmarka!
Styret i Enebakk JFF har helt tilbake til 2013 og frem til nå diskutert hvilke fordeler eller ulemper opprettelse av en Nasjonalpark i Østmarka vil få.

Foreningen har hele tiden vært særs skeptisk til dette og vi er klart imot.  Vi ser ingen fordeler med å anlegge en Nasjonalpark i Østmarka, den nåværende marka-loven og reservatet ivaretar en fornuftig regulering for bruken av Østmarka.

Enebakk JFF har nedfelt i sine vedtekter at vi skal jobbe for økt forståelse og ansvar for den levende natur og herunder legge forholdende best mulig til rette for ansvarsbevisst jakt, fiske og friluftsliv innenfor en miljømessig forsvarlig naturforvaltning.  

Vi mener derfor at det beste for våre ca. 700 medlemmer i Enebakk JFF, også for alle andre brukere av marka, at et klart NEI til opprettelse av en Nasjonalpark i Østmarka er det riktige.

Vi mener også at allmenhetens tilgang til vårt kjære Østmarka i dag virkelig legger til rette for et aktivt friluftsliv for alle, ikke ødelegg dette med restriksjoner å mindre tilgang.  

 

Styret i Enebakk JFF. ​

- Annonse -
Ledig annonse plass!
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.