Om lokallaget
Publisert 08.02.2016 10:35
Oppdatert 21.06.2020 14:43
Leder: Vidar Holtop T.97031696 Nestleder: Inge Mork Kasserer: Jan Floberghagen Sekretær: Petter Nordli Leder rifleguppe: Inge Mork Leder lerduegruppe: Peter Fåland Leder barn og ungdom: Karoline Holtop Leder jaktutvalget: Marius Riiser

​​​Enebakk JFF ble stiftet i 1948 med formål " å skape økt forståelse og ansvar for den levende natur og herunder legge forholdene best mulig til rette for ansvarsbevist jakt, fiske og friluftsliv innenfor miljømessige forsvarlig naturforvaltning".

Enebakk JFF har for tiden ca. 700 medlemmer, noe som gjør oss til den nest største foreningen i kommunen.

Vår nærhet til Oslo, Ski, Oppegård og Lørenskog samt våre populære skyteanlegg, gjør at vi er godt besøkt. Skyteanlegget vårt, som ligger på Durud i Ytre Enebakk, består av to klubbhus, leirdue anlegg med tre baner samt riflebaner for fast hold og løpende elg.

Vi har aktive grupper innenfor rifle og leirdue skyting, jakt  og i tillegg en egen barne og ungdomsgruppe.

Foreningen disponerer jakt terreng i Enebakk Kommuneskoger og i Rausjø Skog (Østmarka), samt Svenkerud Skog i Elverum kommune. Dette gjør at vi har et spennende jakttilbud til våre medlemmer. 

Barne og ungdomsgruppa i Enebakk JFF tilbyr mange spennende aktiviteter. Vi arrangerer Villmarksleier for 5-9 klasse med mellom 40-60 deltakere hvert år.

Vi har mange jenter/damer som er medlemmer og som deltar i våre aktiviteter. Noen av disse hevder seg også i Norgestoppen både i leirdue og rifleskyting. 

Styret i Norges JFF avd. Akershus, ønsker å stimulere til god foreningsdrift og markerer dette ved å tildele prisen "Årets Forening". Under fylkeslagets årsmøte ble Enebakk JFF kåret til Årets Forening i 2009.​

Vedtekter for Enebakk JFF:

Vedtekter for EJFF -05 PDF.pdf

Vår adr:

Enebakk JFF​​​​​​​ , Durud/ Bjerklandsveien, 

Postboks 40​, 1914. Ytre Enebakk

Trykk her for kart/ veibeskrivelse: Her finner du Enebakk jff​


 


 


Styreverv
- Annonse -
Ledig annonse plass!
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.