ALL AKTIVITET I FET JFF ER AVLYST!
JSK
Publisert 12.03.2020 21:08
Oppdatert 12.03.2020 21:08
ALL AKTIVITET I FET JFF ER AVLYST!
Styret i Fet jff har iflg NJFF`s råd besluttet å innstille all aktivitet inn til videre. Styret vil komme tilbake med informasjon når aktiviteter gjenopptas. Se anbefalinger under fra NJFF.

 
 
Det er iverksatt en nasjonal dugnad for å forhindre videre spredning av koronaviruset. Alle medlemmer i NJFF må følge myndighetenes råd og bidra i solidaritet til utsatte grupper som eldre og kronisk syke.

​​Hvordan skal vi i NJFF forholde oss, særlig med tanke på våre mange arrangementer?

NJFF forventer at våre ansatte og medlemmer til enhver tid følger de rådene som norske helsemyndigheter gir, og viser til de strenge retningslinjene innført per i dag (ref. Regjeringens pressekonferanse 12. mars 2020 kl. 14:00).

NJFF ber alle om å følge med på myndighetenes råd. Rådene kan endres fra dag til dag.

Alle arrangementer og aktiviteter avlyses eller utsettes i første omgang fram til og med 26. mars. Alle kultur-, idrett og aktivitetstiltak skal nå avlyses, dette vil inkludere blant annet årsmøter, kurs, jaktskytterkonkurranser, fiskekonkurranser og jakthundprøver. Dette gjelder arrangementer både innendørs og utendørs. NJFFs opplæringssenter, Jakt- og Fiskesenteret, utsetter alle sine kurs og aktiviteter i denne perioden.

Oppdaterte råd fra myndigheter finner dere her:
Folkehelseinstituttets anbefalinger 

Les helsedirektoratet omfattende tiltak for å hindre spredning per 12.03.​

God informasjon om viruset finnes her på helsenorge.no.​


- Annonse -
NJFF-butikken
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.