Demningen på Kirkebygjermeninningen fullført!
Publisert 30.07.2018 07:21
Oppdatert 31.07.2018 06:22
Demningen på Kirkebygjermeninningen fullført!
Demningen under bygging, vil du se den ferdig? Ta turen inn!
Til glede for alle markafolk og sportsfiskere kan vi endelig skryte av ferdig innsats på Kirkebygjermenningen

Etter 6 år med søknader innen byråkrati og institusjoner, byggeplanlegging og kompetanseutvikling kan vi slå oss på brystet og si oss godt fornøyde med resultatet.

Etter at søknader om tillatelse til å bygge om dammen var innvilget gjenstod oppgaven med å innkassere mer enn en halv million kroner som dette prosjektet ville koste......(!)

Vi gikk igang høsten ifjor med friskt mot.

Det viste seg raskt at høsten 2017 ikke sto i solens tegn. Regnet pøste ned omtrent hele tiden og nye nedbørsrekorder ble satt.

Dette forsinket selvfølgelig arbeidet betraktelig, men vi klarte å få på plass steinkistedemningen før vinteren satte inn.

Vi fortsatte arbeidet med å kle kista denne våren for å sikre at den holder seg tett. Resultatet ser dere her under, men enda bedre er det m dere tar turen inn til en av Romeriksåsens mest idylliske plasser og beundre byggverket i «natura»!

Det ferdige "verket" ble skikkelig fint!

 

Mange sambygdinger og hyttefolk har gjort dette prosjektet mulig å gjennomføre og styret vil takke alle som har bidratt med innsatsen.

Uten dugnadsbygda i ryggen ville dette vært en umulig oppgave!​

Geir S. Eriksen

Leder GJFF

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Allsidige VVS AS -Aut. Rørlegger
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.