Den Ultimate GJFF´er!
Espen Venli/Rolf Kristian Fevik
Publisert 29.11.2019 11:58
Oppdatert 09.12.2019 08:40
Den Ultimate GJFF´er!
Oppstarten er kommet
«Den ultimate GJFFer» – en konkurranse for alle medlemmer i Gjerdrum Jeger og fiskerforening (GJFF)! Vi er stolte av å kunne lansere GJFFs største satsing. Vi har i mange år hatt spennende konkurranser. Nå slår vi et slag for den allsidige GJFFer: «Den Ultimate GJFFer»: Den personen i foreningen som er mest allsidig gjennom deltakelse GJFFs konkurranser i 2020. Alle kan delta! Og det er premier med verdi opp mot 20.000 kr!

​​

«Den ultimate GJFFer» – en konkurranse for alle medlemmer i Gjerdrum Jeger og fiskerforening (GJFF)!

Vi er stolte av å kunne lansere GJFFs største satsing. Vi har i mange år hatt spennende konkurranser. Nå slår vi et slag for den allsidige GJFFer: «Den Ultimate GJFFer»: Den personen i foreningen som er mest allsidig gjennom deltakelse GJFFs konkurranser i 2020. Alle kan delta! Og det er premier med verdi opp mot 20.000 kr!

GJFF har 7 konkurranser i løpet av et år, og noen av dem har godt oppmøte. Men det er alltid plass til flere. Det ønsker vi å få til gjennom sammenlagtfokus der deltagelse, allsidighet og resultater blir tellende. Poengberegningen er slik at det er mulig å hevde seg i sammendraget uten nødvendigvis å ha vunnet noe. Håpet er for eksempel å få med en flink fisker som høster gode poeng i fiskegrenen, til å børste støv av hagla i skapet.

Vi i styret i GJFF håper med dette at vi kan øke deltakelsen på våre aktiviteter. Og ikke minst lære av hverandre og få hyggelige stunder sammen på kryss av ferdigheter og erfaring.

Formålet:

Konkurransens hovedpoeng er å få medlemmer med på aktiviteter de normalt sett ikke er med på og øke antallet som stiller på konkurransene våre. Et delmål er å registrere et riktigere antall rovvilt og storfisker som blir fanget i Gjerdrum.

Konkurransene som er med i antatt rekkefølge: Rovvilt Pokalen, Storfiskeren, Klubbmesterskap Isfiske, Klubbmesterskap Jaktfelt, Klubbesterskap Leirdue, Klubbmesterskap Sommer fiske, Klubbmesterskap Løpende Elg.

Konkurransens oppbygning:

 • Det er 7 konkurranser, der 6 er tellende, dvs at en kan strykes eller la være å delta på.
 • Det gis 25 poeng bonus for deltagelse i 6 grener.
 • Poengfordelingen vises i en tabell publisert på www.gjerdrumjff.no og facebook.
 • 100 poeng deles ut pr konkurranse, med 25 poeng til vinneren og 25 poeng for å stille til start. Og der følgende poeng tildeles for 1.-15. plass:

25p (1. pl), 20p (2. pl), 15p (3. pl), 10p (4. pl), 8p (5. pl), 5p (6.), 4p (7. pl), 3p (8.-9. pl), 2p (10. pl), 1p (11.-15. pl)

Premiering:

 • Premiering skjer på årsmøtet 2021.
 • Den ultimate GJFF-er vil motta en flott og gjev premie til en verdi av ca 10.000 kr, med inngravert emblem og årstall. I tillegg gis det en stor vandrepokal.
 • Minnepremie også for 2. og 3. plass.
 • Beste junior (t o m fylte 19 år), premieres med gavekort verdt 2.500 kr.
 • Beste dame premieres med gavekort verdt 2.500 kr.

Nærmere om konkurransene:

 • Konkurransene «Storfiskeren» og «Rovviltpokalen» pågår over tid fra 1.1 til 31.12. Reglene blir opplyst på hjemmesiden og facebook. Ett innmeldt vilt eller en fisk er tilstrekkelig til å være med. Premiering skjer på årsmøtet.
 • De andre konkurransene blir annonsert i god tid på face book, hjemmesiden og sms. Så følg med og sett av aktuelle datoer. Reglene blir opplyst på konkurransested. Oppmøte og betalt påmelding gjelder. Premiering ved konkurransens slutt.
 • Ved avlysning vil ingen få poeng og grenen utgå.
 • Ved 2 eller flere avlysinger vil bonus følge maks antall konkurranser og det vil da ikke være mulig å stryke 1.
 • Klager: Eventuelle klager må gjøres på stedet med aktuell konkurranseleder. Hvis det allikevel oppstår tvister rundt regler, dømming osv, kan sak sendes til styret i GJFF. Der vil klagen bli behandlet og endelig svar blir gitt.
 • Ikke-medlemmer kan delta og melde seg inn i etterkant og få resultatet tellende (kun for den siste konkurransen).​


- Annonse -
Allsidige VVS AS -Aut. Rørlegger
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.