Einars fiskeutstyr auksjoneres bort!
Espen Venli
Publisert 29.05.2019 07:11
Oppdatert 29.05.2019 08:13
Einars fiskeutstyr auksjoneres bort!
Einar Jensen testamenterte oss store verdier, denne gangen er det hans fantastiske samling av fiskeutstyr og våpen vi auksjonerer vekk - Torsdag 6. Juni klokken 19.00 - på Jensenhuset!

​​

Til våre medlemmer!

Nå har du sjansen til å skaffe deg det fiskeutstyret du alltid har drømt om! Vi auksjonerer ut det meste av utstyret etter Einar, da vi ser at det er for mye for oss å disponere og vedlikeholde i en forening.

Auksjonen starter kl 19.00 i Jensenhuset i Toriveien på Heni (100 meter fra Heni Kirke.
Vi tar VIPS og kort!

Her får dere samtidig mulighet til å se den flotte eiendommen  som vi arvet etter Einar, og som har blitt restaurert på dugnad i vinter. Vi er nå klar for å leie ut eiendommen.

Utstyrslisten (klikk her)​ inneholder det meste av hva man kan tenke seg av flott fiskeredskap!  Her bør det virkelig være noe for alle! 

I tillegg vil det være 3 våpen som legges frem til salg - våpnene kan selvsagt kun utleveres mot våpentillatelse, dette kan ordnes i ettertid etter nærmere avtale.
Hagle: E. Contento, cal 20, Rifle: Voere Cal 22 LR, Pistol: Beretta Mod. 76, cal 22 LR

 Vi ser fram til å se deg den 6 juni!
Styret I GJFF

Bildene under er bare for å vise mangfoldet i samlingen, det er mye, mye mer enn dette! Nederste bildet viser de 3 våpnene som selgesVåpen som også selges, mot våpentillatelse naturligvis


Hagle cal 20: E.Contento - Brescia

Rifle .22 lr:  Voere

Pistol .22 lr: Beretta model 76- Annonse -
Allsidige VVS AS -Aut. Rørlegger
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.