GJFF tar på seg brøyting til Gruvebakken også i år
Espen Venli
Publisert 15.01.2019 09:25
Oppdatert 15.01.2019 09:25
GJFF tar på seg brøyting til Gruvebakken også i år
Kveldsturen blir lettere både med hodelykt og brøytet vei inn til gruvebakken
Gjerdrum JFF tar også i år på seg å holde veien inn til Gruvebakken åpen og brøytet fra "Grinda" og helt inn. Vi håper på at brukerne ser seg i stand til å sende oss et lite bidrag på Vipps ved bruk av veien - VIPPS: 20273

​Gjerdrum JFF tar også i år på seg å holde veien inn til Gruvebakken åpen og brøytet fra "Grinda" og helt inn. (NB! Veien opp mot Vangsvangen/Nyveien brøytes ikke) 


Tanken er at også de som ikke går på ski skal ha et sted å gå i vinter. Ikke minst alle de som lufter hundene sine vil vel være glsd for et slikt tilbud!

Vi håper på at brukerne ser seg i stand til å sende oss et lite bidrag på Vipps ved bruk av veien - VIPPS: 20273

GJFF har en del utgifter til traktor osv, så vi håper at brukere ser verdien i dette og bidrar litt, selv om dette overhodet ikke er noen plikt eller noen ny bomavgift vi krever inn.

- Annonse -
Allsidige VVS AS -Aut. Rørlegger
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.