Gjerdrum JFF arver medlem
Espen Venli
Publisert 28.11.2018 06:48
Oppdatert 28.11.2018 06:48
Gjerdrum JFF arver medlem
Einar Jensen slik de fleste husker ham.....med stanga i hånda!
Einar Jensen, medlem siden 1977 og aktivt medlem av fiskegruppa, gikk bort 10 september 2018. Han ga arven til GJFF!

Einar Jensen gikk bort 10.09.18

Einar Jensen har vært medlem siden 1977 og har vært aktivt med i Fiskegruppa. Han har testamentert bort sin arv  til Gjerdrum Jff.

Einar er oppvokst i Gjerdrum og hans interesse for friluftsliv og da fiske spesielt, har han helt fra barndommen.
Kamerater forteller at de var ikke gamle karene da de gikk fra Thori via Trolsnes og opp til Stråtjern og Kirkeby Gjermeningen  på ski om vinteren for å pilke. 

Han var godt kjent i marka og hvordan fisket har vært igjennom alle årstider. Fiskeinteressen var stor, og mye av fritiden i ung alder gikk med til nettopp dette. Han fisket over alt, fra hjemlige trakter i Allmenningen, i Gjermåavassdraget, i Øyern etter Gjedde og til utallige turer på Hardangervidda, der han leide hytte i mange år.
Mange har kanskje handlet fiskeutstyr av Einar. Han har jobbet hos Sportshuset, Jensen og sport -og Aabel sport i Lillestrøm. 
Han var også svært opptatt av at barn og ungdom skulle komme seg ut i naturen på samme måte som han selv gjorde som ung, og har derfor vært aktivt med når GJFF har arrangert aktiviteter for barn og ungdom, og ikke minst når vi hadde med skoleklasser på fisketurer til Gjermenningen.
Og flere har vel også hørt hans mange og levende historier på Gjerdrumsdagene på GJFF sin stand.

Vi er er veldig takknemlige for at Einar valgte å testamentere sin arv til oss i GJFF. Gaven forteller oss alt om hva Einar brant for!

Vi lyser fred over Einars gode minne
Styret i Gjerdrum JFF
- Annonse -
Allsidige VVS AS -Aut. Rørlegger
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.