Gjerdrum JFF har fått ny leder
Espen Venli
Publisert 09.03.2020 06:56
Oppdatert 09.03.2020 06:56
Gjerdrum JFF har fått ny leder
Geir Eriksen gikk av som leder på årsmøtet etter lang og tro tjeneste, Tom Kristian Horvei tar nå over vervet. Hvem er han og hva vil han?
Geir Eriksen gikk av som leder på årsmøtet etter lang og tro tjeneste, Tom Kristian Horvei tar nå over vervet. Hvem er han og hva vil han?

​På årsmøtet torsdag 5 mars fikk Gjerdrum JFF ny leder etter at Geir Eriksen takket av etter mange år som leder av vår lille organisasjon. Vi ba Tom Erik skrive noen ord om seg selv slik at vi alle kan bli litt mer kjent med ny-sjefen vår!

Tom Kristian Horvei
34 år 
Gift - 2 barn og 2 hunder. 
Bor på Kulsrudfjellet

Det er med en viss ærefrykt man tar på seg en slik oppgave som har blitt utført så fantastisk bra som det har blitt gjort av Geir, men heldigvis får jeg hjelp av utrolig av mange flinke i styret som fortsetter i sine verv. 

Jeg er fra Oslo, men vi besluttet å flytte ut av byen når vi skulle få førstemann, vi bodde 6 år på Skjetten, før vi tidlig i 2018 flyttet inn i Spettestubben. Den beslutningen tror jeg både min kone og jeg kan enes om at er det beste som har skjedd oss etter barna.
For et sted! Menneskene i bygda, kombinert med beliggenheten er bare fantastisk. Å kunne tre på seg jaktstøvlene og gå rett ut i skogen med hagla på ryggen, kan vel ikke beskrives med annet enn lykke for en som liker kortreist jakt!

Det er en liten utfordring at medlemstallet i den yngre garde er synkende. Vi lever i en tid hvor ipaden kanskje er vår beste venn og vår største fiende. Etter å ha oppvokst midt i asfaltjungelen, ser jeg på det som min største oppgave å kunne fortelle og vise både egne og andres barn hvor utrolig heldige de er som har naturen som nærmeste nabo. De slipper å planlegge en dagsreise med både buss og T-bane for å komme seg ut i naturen. 


Vi har en flott familiegruppe som får en stor, men morsom oppgave med å lede arbeidet med å lage gode opplevelser for de små, og det blir styrets oppgave å sørge for at alle i bygda får vite om de fantastiske mulighetene vi har her. 


Med vennlig hilsen

Tom Kristian Horvei- Annonse -
Allsidige VVS AS -Aut. Rørlegger
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.