Gjerdrumsmesterskapet i isfiske 2020
Martin Oterholt/Espen Venli
Publisert 03.02.2020 06:56
Oppdatert 03.02.2020 07:12
Gjerdrumsmesterskapet i isfiske 2020
GM i isfiske 2020 ble avholdt på Ulvdalstjerna 2 februar. Klassevinnere ble: - Herre: Ove Lauten (KLUBBMESTER) - Barn: Erlend Østgaard - Junior: Sigve Aamodt - Dame: Elin Bjørklund

Gjerdrumsmesterskapet i isfiske 2020, på Ulvdalstjerna 2. februar     
Det har vært en mild vinter. Isen var i utgangspunktet bra og klar for klubbmesterskap, men det var 4 inn/utos å være obs på. Og undertegnede gikk faktisk gjennom isen under oppsett av sperringene! Mange timers arbeid var lagt ned for å sperre av usikre områder, hugge til sti mellom vannene og klopplegge. Det ble klopplagt over myrene fram mot første vann. Enda verre var det mellom de 2 vannene, der det ble hogd til en trasé på høyresiden – for mellom vannene var det oversvømmet. Men arrangement ble detJ. Dette var også første konkurranse i årets sammenlagtkonkurranse «ultimateren».

 Hele 34 deltakere stilte til start denne praktfulle februardagen. Totalt var det 40-talls blide mennesker å se. Solen skinte, og stort sett var det vindstille. Fisken var dessverre ikke i samme godlune, for det var langt mellom hvert lugg! Den som mestret forholdene best var Ove Lauten, som vant ganske overlegent. Nøkkelen denne gangen var å vite hvor fisken stod og lirke dem fram med myshka. Ellers gjorde Erlend Østgaard seg bemerket i barneklassen, med pene 202 gram – ville ført ham langt opp blant de voksne! 

Klassevinnere:

 • Herre: Ove Lauten (KLUBBMESTER)
 • Barn: Erlend Østgaard
 • Junior: Sigve Aamodt
 • Dame: Elin Bjørklund

   
  Abboren var jevnt over ganske smålåten. Det ble også tatt noen ørret. Størst blant disse var den Ove Lauten fikk, på noe over 300 gram.


Totalfangster de gangene det har blitt arrangert på Ulvdalstjerna

 Tanken før returen hit denne gangen – 8 år siden forrige gang det ble arrangert, var at vannene hadde tatt seg opp på disse åra. Men det føltes som nevnt ultratregt på Ulvdalstjerna i dag. Men sjekk tidligere fangster – det har vært verre før. Faktisk dobbelt så mye vekt denne gangen som sist gang.

​2020
​2012
​2011
​2010
5,5 kg (34 deltakere)
​2,8 kg (40 deltakere)
3 kg (46 deltakere)
​4,9 kg (33 deltakere)

 

Følgende har nå napp i vandrepokalen:

 • 3 napp: Martin Oterholt
 • 2 napp: Ove Lauten og Finn Willy Eriksson
 • 1 napp: Anders Vamsæter, Frank Hønsen, Kristoffer Fladby, og Anne Fevik

   ​
- Annonse -
Allsidige VVS AS -Aut. Rørlegger
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.