Haglebanen åpner!
Espen Venli/Morten Buskerud
Publisert 06.05.2020 08:00
Oppdatert 06.05.2020 08:29
Haglebanen åpner!
Foto: Pixabay
Haglebanen åpner, men det er innført strenge retningslinjer og tiltak for å følge myndighetenes krav til å hindre spredning koronaviruset.

​Haglebanen åpner, det vil bli skyting i Ulvdalen hver tirsdag fra kl.18.00 fremover. Haglegruppa ber deg lese retningslinjene og forholde deg til dem. 
(NB! Det vil komme en egen artikkel om riflebanen)
Regjeringen har bestemt at reglene om forbud mot idrett- og kultur-arrangementer forlenges til 15. juni. Helsedirektoratet har åpnet opp for begrenset organisert aktivitet med inntil 5 personer og minst 2 meters avstand, forutsatt at smittevernregler følges.

Det er innført retningslinjer og tiltak vedrørende Leirdueskyting for å følge myndighetenes krav til å hindre spredning koronaviruset. 


​​Du kan ikke møte på banen dersom du er i isolasjon, karantene -eller har symptomer som kan tyde på koronasmitte!
Det henstilles til at alle tar hensyn til sine medmennesker og følger de regler som er gitt for å hindre at smitten sprer seg.​​

Symptomene på infeksjon med coronaviruset, COVID-19: er ved sykdommens start nokså like symptomene ved forkjølelse og mild influensa. De mest alvorlige symptomene kommer oftest en stund ut i forløpet av sykdommen.


Vi starter opp tirsdag 12 mai 2020. Vi vil hele tiden måtte forholde oss til nye regler fra helsemyndighetene, og banen kan derfor bli stengt på kort varsel. Dette vil i så fall varsles på vår Facebookside.

Påmelding, betaling skjer ved oppmøte og her skal det være minst 2 meter avstand mellom skytterne. Følg anvisninger gitt av standplassleder.

Vet du ikke hvor skytebanen er? Klikk på denne linken til 1881.no! ​(Leirduebanen ligger ved siden av 100 m skytebanen - elgbanen i Ulvdalen)

- Annonse -
Allsidige VVS AS -Aut. Rørlegger
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.