Introjakt Rådyr
Tom Kristian Horvei
Publisert 23.10.2020 12:41
Oppdatert 23.10.2020 12:41
Introjakt Rådyr
​Gjerdrum Jeger og Fiskerforening har i samarbeid med Gjerdrum grunneierlag gleden av å invitere nye rådyrjegere til introjakt den 7 november.


Vi har vært så heldige å få muligheten til å jakte på noen av Gjerdrums beste rådyrterreng sammen med noen av bygdas mest erfarne jegere. Og det beste, det er gratis for deg som medlem av GJFF.
Praktisk info
Jakt på rådyr er storviltjakt. Man velge enten hagle eller rifle. Jakt med rifle fordrer gyldig oppskyting. Ammunisjon for hagle er #1 eller #2 og max skyteavstand er 20 meter. Gyldig jegerprøve og jegeravgift er påkrevd. Er man under 18, men over 16 må foresatt/verge sitte på posten sammen med jegeren.
Vi skal jakte med hund på 3 forskjellige terreng og vi har plass til totalt 15 nybegynnere, 5 på hvert terreng. Alt praktisk info om selve jakten vil bli gitt før utdeling av poster den aktuelle morgenen. Du trenger ikke ha noe kunnskap om jakten fra før.
Jakten er som sagt gratis for medlemmer og koster 690,- dvs. Samme som medlemsskap, for ikke-medlemmer. Vi oppfordrer damer til å bli med. Kjøtt tilfaller GJFF og vil bli brukt under NJFFs utebursdag i Ulvedalen 13 februar. Trofé og hjertet tilfaller jeger.
Oppmøte er parkering nedenfor Kristoffer Fladby i Brådalsvegen 31 klokken 0700. Ta med mat og drikke for dagen og kle deg for å sitte stille. Har du Garminpeiler og jaktradio ta med dette. Vi bruker også appen Tracker Hunter 6. Det finnes gratis 14 dager lisens, så ikke last den ned før et par dager i forveien. Instruksjoner vil bli gitt.
Påmelding til Rolf Kristian Fevik på rolffevik@hotmail.com , førstemann til mølla, men ved overtegning vil nye jegere bli prioritert.
Vel møtt!


- Annonse -
Allsidige VVS AS -Aut. Rørlegger
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.