KM Elgbane 2019
Espen Venli
Publisert 16.08.2019 23:49
Oppdatert 16.08.2019 23:50
KM Elgbane 2019
Fra V: Kristoffer Hveem, Anders Jørstad, Knut Laache med Lykkeamuletten, Håkon fevik
KM Elbane ble avviklet i Ulvdalen fredag 16 august, vi gratulerer Knut Laache som ny klubbmester!

​​KM Elgbane ble avviklet i Ulvdalen fredag 16 august. Været var ideelt for skyting - overskyet. Heldigvis slapp vi unna regnet!

Det ble ny rekord i oppmøte, hele 18 skyttere møtte til denne tradisjonelle, men uformelle konkurransen. Litt skuffende bat det ikke møtte noen i kvinneklassen, dere var savnet! Neste år?

Pogrammet var 5 skudd sittende og 5 skudd stående på elgfiguren - i ro, deretter 5 skudd på løpende elgfigur. Skytingen var også merkeskyting.

Knut Laache var i storform og stilte med egen lykkeamulett i form av sønn på armen, han fulgte ivrig med på pappaen sin imens Knut gjorde rent bord med 72 poeng og 6 innertreff. Det holdt både til et napp i pokalen og til sølvmerket. På 2 plassen finner vi Anders Jørstad med 69/9 3 plassen gikk til Håkon Fevik med 65/9. Juniorklassen ble vunnet av Kristoffer Hveem med 58/4, noe som også betød 8 plass totalt. En kommende klubbmester?


Stian Andersen

Håkon Fevik

Thomas Langerud


Resultatliste:

- Annonse -
Allsidige VVS AS -Aut. Rørlegger
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.