KM Jaktfelt 2020- Klubbmester Rolf Kristian Fevik
Publisert 17.11.2020 13:06
Oppdatert 17.11.2020 13:24
KM Jaktfelt 2020- Klubbmester Rolf Kristian Fevik
Sliter du litt med å se hvem dette er? Venstre mann er vinneren; Rolf K Fevik, Høyre mann er vinneren av 2 plassen: Øyvind Braate
Lørdag 14 nov gikk klubbmesterskapet i jaktfelt endelig av stabelen i Ulvedalen! Vi startet kl 10. Det var litt grått på morgenen, men det ble et strålende vær.

​​​

Jaktfelt 2020 ble avviklet 14 november 

Lørdag 14/11 gikk klubbmesterskapet i  jaktfelt av stabelen i Ulvedalen. Vi startet kl 10. Det var litt grått på morgenen, men det ble et strålende vær.

Etter at stevnet ble utsatt i April på grunn av Corona,  ble også dette stevnet preget av situasjonen Det ble dermed et litt annerledes stevne. Vi gjennomførte et strengt smitteregime med 2-metersregel og munnbind hele tiden. Også under skyting. Nytt av året at det ble servert sprit på alle standplasser. Heldigvis håndsprit.

Vi hadde også forhåndspåmelding for å begrense ventetiden og sosial omgang. Og betaling kun på vips og konto. Dette fungerte etter intensjonen.

Det var påmeldt 21 skyttere, noe som vi er veldig fornøyd med. Selv om stevnet ble arrangert både i jakt og Corona. Skytterne kom til sine avtalte skytetider og alt gikk på skinner.

Stevnet foregikk etter NJFF sine konkurranseregler.

Holdene var som følger

  1. Rådyr. Sittende stilling 100m
  2. Orrhane Stående 50m
  3. Elgkalv Fri stilling (liggende) 200m. Skille hold, der det også ble telt poeng i skiva.
  4. Skjære Stående 25m
  5. Jerv sittende 50m
  6. Rev sittende 75m

Det var i år utrolig mye god skyting. Og snittet på 21 skyttere havnet på 115p. Imellom 1. og 11. plass var det kun 13 poeng, og det var hele 4 skyttere på 138p. 

12 deltagere skøyt til NJFF sitt ferdighetsmerke. 6 sølv og 5 bronse

Vinneren ble Rolf Kristian Fevik med 140p. Med det fikk han sitt andre napp i vandrepokalen, og er da regjerende klubbmester i begge riflegrener i 2020. Vi gratulerer!

Øyvind Braate 2. plass med 138 poeng, og med sterke 22p på skilleholdet! Anders Jørstad tok 3. plassen med 138p, og 17p på skilleholdet.

Lukas Oterholt hadde sitt første stevne med rifle og gjennomførte utrolig bra med 130p og bronse, og vant dermed klassen junior. Det er nok ikke siste gang vi ser det navnet høyt på ei resultatliste! Bra jobba! (Vi lurer litt på hvordan stemningen var i bilen hjem? Vi tipper nemlig på at han mobbet far litt. Martin fikk 77p. Lukas var nesten dobbelt så god der, altså.)Elin Bjørklund ble beste dame med 78p. Også hennes første stevne.


Tabell over årets poengsetting:​

Tusen takk til alle som deltar på våre aktiviteter. Og til alle de som legger ned dugnadstimer for å få dette til! Neste år håper vi på litt lettere smitteverns regler og vaffel og grilling igjen. Dette var savnet.

Rolf Kristian Fevik

 

 

 


- Annonse -
Allsidige VVS AS -Aut. Rørlegger
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.