Klubbmesterskap i leirdueskyting
Thomas Moen
Publisert 02.07.2020 20:45
Oppdatert 02.07.2020 20:50
Klubbmesterskap i leirdueskyting
Spente skyttere før det hele skal avgjøres!
Tirsdag 30.06.20 gikk årets klubbmesterskap av stabelen på leirduebanen!

​​20 spente skyttere var påmeldt til kåringen av årets klubbmester og jegerpokal!

Det ble skutt to serier, hvor første serie var i tradisjonell jegertrap og serie to som variabel runde. 

Kåring av årets klubbmester gjøres etter beste score i jegertrap. Med 23 treff av 25 mulige, og dermed årets klubbmester i leirdueskyting i Gjerdrum JFF ble Øyvind Braate!

Det måtte omskyting til for å avgjøre de resterende plassene på pallen, både Kristoffer Krok og Knut Laache hadde 22 av 25 mulige treff i jegertrap. Kristoffer taklet presset best og stakk av med 2.plassen foran Knut.

Jegerpokalen skulle også deles denne kvelden, og deles ut etter beste totalscore etter normal jegertrap og variabel runde.

Lagene ble endret basert på poengscore fra jegertrap, slik at de med dårligst poeng etter jegertrap måtte skyte på første lag, mens de 5 med beste poengscore måtte sist i ilden.

I til tider vekslende værforhold og med 21 treff i den variable serien og totalt 43 av 50 treff, stakk Knut av med årets Jegerpokal. Kristoffer fulgte opp med nok en 2.plass med totalt 41 treff. Øyvind måtte krype ned til 3. plass med totalt 39 treff.

Styret i Gjerdrum Jff hadde også en intern konkurranse om årets hagleskyter i styret, her stakk Daniel Hermansson av som vinner.

For komplette resultatlister se vår facebook​ side.

På vegne av leirduegruppa gratuleres årets vinnere!- Annonse -
Allsidige VVS AS -Aut. Rørlegger
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.